ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Του… πάει του Μακέντα η ΑΕΚ

Κάποιες ομάδες απλώς… ταιριάζουν σε ορισμένους ποδοσφαιριστές. Το παράδειγμα της ΑΕΚ με τον Φεντερίκο Μακέντα είναι ενδεικτικό. Ο Ιταλός έχει αρχίσει να χτίζει τη δική του παράδοση κόντρα στην Ένωση. Κάθε φορά που σκοράρει, μάλιστα, ο Παναθηναϊκός παίρνει θετικό αποτέλεσμα. Το γκολ του στο ματς της Κυριακής (6/12) ήταν το τρίτο απέναντι στους «κίτρινους». Την...
Παναθηναϊκός: Του… πάει του Μακέντα η ΑΕΚ

Κάποιες ομάδες απλώς… ταιριάζουν σε ορισμένους ποδοσφαιριστές. Το παράδειγμα της ΑΕΚ με τον Φεντερίκο Μακέντα είναι ενδεικτικό. Ο Ιταλός έχει αρχίσει να χτίζει τη δική του παράδοση κόντρα στην Ένωση. Κάθε φορά που σκοράρει, μάλιστα, ο Παναθηναϊκός παίρνει θετικό αποτέλεσμα.

Το γκολ του στο ματς της Κυριακής (6/12) ήταν το τρίτο απέναντι στους «κίτρινους». Την περσινή σεζόν είχε σκοράρει τόσο στο ματς που ο Παναθηναϊκός νίκησε με 3-2 ενώ έχανε με 0-2, όσο και στο 1-1 στα πλέι οφ, όταν οι «πράσινοι» ήταν φιλοξενούμενοι.

Τη… σχέση που έχει αρχίσει να χτίζει ο «Κίκο» με την ΑΕΚ σχολίασαν στο «τριφύλλι» και μέσω των social media.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Του… πάει του Μακέντα η ΑΕΚ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.