ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

ΚΟΕ: Ανακοίνωσε δύο κρούσματα κορονοϊού στο ΟΑΚΑ

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΚΟΕ τη Δευτέρα (7/12), από τους σχετικούς ελέγχους στο ΟΑΚΑ ανιχνεύθηκαν δύο θετικά δείγματα κορωνοϊού σε μέλη του κλιμακίου κολυμβητών.
ΚΟΕ: Ανακοίνωσε δύο κρούσματα κορονοϊού στο ΟΑΚΑ

Με ανακοίνωσή της τη Δευτέρα (7/12) η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας (ΚΟΕ) έκανε γνωστό ότι διαπιστώθηκαν δύο θετικά δείγματα σε μέλη του κλιμακίου των επιλέκτων κολυμβητών και κολυμβητριών, που προπονείται στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΟΕ

«Σύμφωνα με νέα ενημέρωση στην ΚΟΕ, από το αρμόδιο εργαστήριο που διενεργεί τους σχετικούς ελέγχους, ανιχνεύθηκαν δύο θετικά δείγματα σε τεστ covid-19 σε μέλη του κλιμακίου των επιλέκτων κολυμβητών και κολυμβητριών, που προπονείται στο ΟΑΚΑ.

Και οι δύο είναι ασυμπτωματικοί και πολύ καλά στην υγεία τους και θα παραμείνουν σε καραντίνα 14 ημερών στο σπίτι τους, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα της ΚΟΕ, της ΓΓΑ και του ΕΟΔΥ, ενώ θα υποβληθούν σε νέο έλεγχο την προσεχή Πέμπτη.

Η πισίνα του κολυμβητικού συγκροτήματος του ΟΑΚΑ θα παραμείνει ανοιχτή και οι προπονήσεις των υπολοίπων κολυμβητών και κολυμβητριών της Προολυμπιακής ομάδας και των επιλέκτων θα συνεχιστούν κανονικά, καθώς τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Να σημειώσουμε ότι στον αρχικό αριθμό των 28 κολυμβητών και κολυμβητριών που προπονούνται στα κλιμάκια της Προολυμπιακής ομάδας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, έχουν προστεθεί τις τελευταίες ημέρες, με την άδεια της ΓΓΑ, 20 ακόμη επίλεκτα “δελφίνια”».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΚΟΕ: Ανακοίνωσε δύο κρούσματα κορονοϊού στο ΟΑΚΑ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.