STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Αστέρας Τρίπολης – Βόλος 1-1: Ο Περέα «τιμώρησε» τους Αρκάδες στο 94′!

Αστέρας Τρίπολης και Βόλος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1, σε ένα πολύ κακό ματς με ελάχιστες καλές φάσεις, για την 8η αγωνιστική της Super League 1
Αστέρας Τρίπολης – Βόλος 1-1: Ο Περέα «τιμώρησε» τους Αρκάδες στο 94′!

Τη νίκη μέσα από τα χέρια των Αρκάδων… άρπαξε ο Χουάν Χοσέ Περέα.

Αστέρας Τρίπολης και Βόλος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1, σε ένα πολύ κακό ματς με ελάχιστες καλές φάσεις, εξ αναβολής αγώνας για την 8η αγωνιστική της Super League 1.

Έτσι αμφότεροι έμειναν χωρίς νίκη για έκτο συνεχόμενο ματς, με τους Αρκάδες πάντως, να έχουν ένα ακόμα άσχημο αποτέλεσμα στην έδρα τους και τον Μίλαν Ράσταβατς να μην αισθάνεται καλά στη θέση του…

Ο Αστέρας βέβαια, ήταν ένα σκαλί πιο πάνω καλύτερος από τον αντίπαλο του. Δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο του αγώνα, έλεγξε τον ρυθμό, βρήκε γκολ με τον Μπαράλες από την άσπρη βούλα και έδειχνε να παίρνει το τρίποντο.

 

Ωστόσο είχε και χαμένο πέναλτι με τον Αργεντίνο στράικερ, το οποίο απέκρουσε ο Κλέιμαν στον ντεμπούτο του κάτω από τα δοκάρια του Βόλου.

 

Στο τέλος κοίταξε να κρατήσει το υπέρ του 1-0 και όταν ο Βόλος στο 90′ έμεινε με δέκα παίκτες, εκεί επαναπαύτηκε.

 

Οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι παρουσιάστηκαν πολύ κακοί μεσοεπιθετικά, στην πρώτη ουσιαστικά κλασική τους ευκαιρία ευτύχησαν να σκοράρουν με τον Περέα, ο οποίος πέτυχε το παρθενικό του τέρμα με τους Βολιώτες.

 

Αστέρας Τρίπολης – Βόλος: Η κάρτα του αγώνα

MVP: Ο Μπόρις Κλέιμαν πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με το Βόλο και η εμφάνισή του ήταν εξαιρετική. Χρειάστηκε να επέμβει δύο φορές. Στην πρώτη δεν κατάφερε να αποκρούσει το πέναλτι του Μπαράλες. Στη δεύτερη το κατάφερε με εντυπωσιακό τρόπο και ουσιαστικά ήταν αυτός που κράτησε την ομάδα του μέσα στο παιχνίδι μέχρι το φινάλε.

UP: Η αμυντική λειτουργία των Αρκάδων ήταν πάρα πολύ καλή μετά από καιρό για 94 λεπτά. Μέχρι εκείνο το σημείο δεν επέτρεψαν στους μεσοεπιθετικούς του Βόλου να δημιουργήσουν καμία ευκαιρία εντός περιοχής. Μπορεί να δέχθηκαν το γκολ σε εκείνο το λεπτό, ωστόσο η συνολική εικόνα ήταν ενθαρρυντική ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

DOWN: Ο Βόλος στηρίζεται κυρίως σε τρεις παίκτες στο κομμάτι της επίθεσης. Όλοι τους ωστόσο ήταν άφαντοι. Ουάρντα, Μαρτίνες και Δουβίκας δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα και αδυνατούσαν να διασπάσουν την καλά οργανωμένη άμυνα του Αστέρα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ο Τζήλος είχε να διαχειριστεί τρεις σημαντικές φάσεις. Στην πρώτη καταλόγισε σωστά πέναλτι του Κολόμπο στον Μπαράλες. Στη δεύτερη δεν είδε σε πρώτο χρόνο το χέρι του Δουβίκα, αλλά μέσω VAR δόθηκε η παράβαση (δεύτερο πέναλτι). Στην τρίτη, ο Φεράρι αντίκρισε δεύτερη κίτρινη και αποβλήθηκε, με την βοήθεια του 4ου διαιτητή.

ΓΚΟΛ: 24′ Μπαράλες – 94 Περέα

ΧΑΜΕΝΟ ΠΕΝΑΛΤΙ: 52′ Μπαράλες (απόκρουση)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 26′ Ιγκλέσιας, 31′ Κολόμπο, 45′ Νίνης, 51′ Φεράρι, 53′ Άλβαρες, 69′ Μπαράλες, 71′ Κάστανο, 81′ Τιλίκα

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 90′ Φεράρι

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Αλβάρες (79′ Τασουλής), Σουάρεθ, Κάστανο, Μουνάφο, Ιγκλέσιας (67′ Βαλιέντε), Γκόμες, Σίτο (67′ Τιλίκα), Μπαράλες, Κρέσπι (86′ Γκαρσία).

ΒΟΛΟΣ (Άνχελ Λόπεθ): Κλέιμαν, Ντεντάκης, Φεράρι, Κολόμπο, Σάντσες, Ριέντστρα, Νίνης, Μαρτίνες (46′ Περέα), Ουάρντα (95′ Κιάκος), Δουβίκας, Μπαρτόλο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αστέρας Τρίπολης – Βόλος 1-1: Ο Περέα «τιμώρησε» τους Αρκάδες στο 94′!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Λάππας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.