NBA

NBA: Άρχισαν… καυτοί οι Λέικερς – Νίκες για Ρόκετς και Νικς (vid)

Το NBA επέστρεψε με τους πρωταθλητές να παίρνουν την πρώτη τους φιλική νίκη και τους Ρόκετς να δείχνουν από νωρίς ότι με τον Τζον Γουόλ θα είναι μεγάλο πρόβλημα!
NBA: Άρχισαν… καυτοί οι Λέικερς – Νίκες για Ρόκετς και Νικς (vid)

Η επιστροφή του NBA είναι γεγονός πλέον στη ζωή μας, αφού το βράδυ της Παρασκευής πραγματοποιήθηκαν τα πρώτα φιλικά της φετινής σεζόν.

Φυσικά στο πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της ημέρας Λος Άντζελες Λέικερς κοντραρίστηκαν με τους Λος Άντζελες Κλίπερς, σε ένα ματς Ωστόσο που έπαιξαν λίγο οι βεντέτες των δεύτερων και καθόλου των πρώτων, με τους «Λιμνάνθρωπους» να νικούν με 87-81.

Κορυφαίοι για τους νικητές ήταν ο Τάκερ με 19 και ο Κούζμα με 18, ενώ για την άλλη ομάδα του Λος Άντζελες, ο Πολ Τζορτζ ήταν ο μόνος που έφτασε σε διψήφιο αριθμό πόντων έχοντας μόλις 10.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια τώρα, οι Χιούστον Ρόκετς διέλυσαν τους Σικάγο Μπουλς με 125-104, στην πρώτη εμφάνιση του Τζον Γουόλ με τις… ρουκέτς.

Ο «εκρηκτικός» γκαρντ ήταν εξαιρετικός έχοντας 13 πόντους, 9 ασίστ και 5 ριμπάουντ δίνοντας ρυθμό στην ομάδα του. Ωστόσο πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο Καμπόκλο με 17 πόντους, ενώ ακολούθησαν οι Γκόρντον και Γκριν με 16.

Στη συνέχεια οι Νικς μπήκαν με το δεξί στη σεζόν των φιλικών, επικρατώντας των Πίστονς με 90-84, με τον Αρ Τζέι Μπάρετ δείχνει έτοιμος για μία εξαιρετική χρόνια. Ο νεαρός σταμάτησε στους 15 πόντους, με τον Ραντλ να προσθέτει ακόμα 11 στη νίκη της ομάδας του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Disney: Ταινία με τη ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Ακόμα, όμορφη παράσταση έδωσαν και οι Μάτζικ με τους Χοκς, με τους πρώτους να παίρνουν τη νίκη με 116-112. Ο Βούτσεβιτς, άρχισε από εκεί που σταμάτησε πέρσι, κάνοντας μία σπουδαία εμφάνιση με 18 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Άξιος συμπαραστάτης του, ο Μπακόν που σταμάτησε στους 14 πόντους.

Για τους ηττημένους τώρα, ο Μπογκντάνοβιτς κινήθηκε σε χαμηλά επίπεδα, έχοντας μόλις 9 πόντους, ενώ και ο Τρέι Γιανγκ ήταν πολύ άστοχος σκοράροντας μόλις 7.

Πρώτος σκόρερ για την ομάδα της Ατλάντα, ήταν ο Χάντερ με 18 πόντους, ενώ Κόλινς και Γκαλινάρι σκόραραν από 14 έκαστως.

Αναλυτικά τα παιχνίδια του NBA:

Λος Άντζελες Λέικερς – Λος Άντζελες Κλίπερς: 87-81 (Τάκερ 19π. – Τζορτζ 10π.)

Χιούστον Ρόκετς – Σικάγο Μπουλς: 125-104 (Καμπόκλο 17π. – Γουάιτ 15π.)

Νιου Υορκ Νικς – Ντιτρόιτ Πίστονς: 90-84 (Μπάρετ 90π. – Μπέι 14π.)

Ορλάντο Μάτζικ – Ατλάντα Χοκς: 116 – 112 (Βούτσεβιτς 18π. – Χάντερ 18π.)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «NBA: Άρχισαν… καυτοί οι Λέικερς – Νίκες για Ρόκετς και Νικς (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.