ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Δεν ήταν η πρώτη φορά που ξέφυγε ο Μακέντα

Η συμπεριφορά του Λούκας Βιγιαφάνιες ήταν αυτή που επισκίασε σχεδόν τα πάντα μετά την ήττα που γνώρισε ο Παναθηναϊκός από τον ΠΑΟΚ. Αυτό οφείλεται και στις δηλώσεις του Λάζλο Μπόλονι. Ωστόσο, υπήρχε ένα ακόμη περιστατικό που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Φεντερίκο Μακέντα και Σεργκέι Κουζνιέτσοφ είχαν έναν διαπληκτισμό και γι’ αυτό κλήθηκε τόσο ο...
Παναθηναϊκός: Δεν ήταν η πρώτη φορά που ξέφυγε ο Μακέντα

Η συμπεριφορά του Λούκας Βιγιαφάνιες ήταν αυτή που επισκίασε σχεδόν τα πάντα μετά την ήττα που γνώρισε ο Παναθηναϊκός από τον ΠΑΟΚ. Αυτό οφείλεται και στις δηλώσεις του Λάζλο Μπόλονι. Ωστόσο, υπήρχε ένα ακόμη περιστατικό που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

Φεντερίκο Μακέντα και Σεργκέι Κουζνιέτσοφ είχαν έναν διαπληκτισμό και γι’ αυτό κλήθηκε τόσο ο Ιταλός όσο και ο Αργεντινός θα απολογηθούν και ενδεχομένως να τιμωρηθούν με πρόστιμο από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Το νέο… παραστράτημα του Μακέντα ήταν αυτό που ξεκίνησε και την όλη συζήτηση ξανά για το ενδεχόμενο πώλησής του. Για την πρόθεση του κλαμπ να βρει πρόταση για τον 29χρονο επιθετικό, πάντως, σας έχουμε ενημερώσει καιρό πριν.

Από εκεί και πέρα, είναι δεδομένο πως ο «Κίκο» τελευταία δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στη διοίκηση. Το ερώτημα όμως είναι το γιατί τώρα; Ο Γιάννης Αλαφούζος ήταν εκείνος που τον κράτησε το καλοκαίρι και φρόντισε να τον ανανεώσει δίνοντάς του ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια στο κλαμπ διαλύοντας κάθε ποδοσφαιρικό σχέδιο που είχε γίνει τότε από τους Ντάνι Πογιάτος και Τσάβι Ρόκα. Τι άλλαξε μέσα σε λίγους μήνες; Παρεμπιπτόντως, μπορεί στα αποδυτήρια να είναι αγαπητός, μπορεί να μην έχει προστριβές με συμπαίκτες του, δύσκολα θα βρεθεί παίκτης που να έχει υποπέσει σε περισσότερα πειθαρχικά παραπτώματα επί των ημερών του Μακέντα. Αυτό της Τούμπας δεν ήταν ούτε το πρώτο και (λογικά) ούτε το τελευταίο…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Δεν ήταν η πρώτη φορά που ξέφυγε ο Μακέντα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.