ΑΡΗΣ

Άρης: Συνεχίζει τις θεραπείες ο Κάτσε, ραντεβού για προπόνηση ξανά την Κυριακή

Τετραήμερο ρεπό θα έχουν οι παίκτες του Άρη που έκαναν την τελευταία προπόνηση πριν τα Χριστούγεννα, με τον Κάτσε να συνεχίζει τις θεραπείες
Άρης: Συνεχίζει τις θεραπείες ο Κάτσε, ραντεβού για προπόνηση ξανά την Κυριακή

Τετραήμερο ρεπό θα έχουν από αύριο οι παίκτες του Άρη που έκαναν σήμερα την τελευταία τους προπόνηση πριν τα Χριστούγεννα, με τον Κάτσε να συνεχίζει τις θεραπείες.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ Άρης: “Η τελευταία προπόνηση πριν από τα Χριστούγεννα πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Το σημερινό πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ περιελάμβανε λειτουργική δύναμη στο γυμναστήριο και τρέξιμο διαλειμματικής μορφής σε υψηλή ένταση.

Ο Εργκυς Κάτσε (θλάση στον δικέφαλο μηριαίο) συνεχίζει το πρόγραμμα θεραπείας.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας – ως γνωστόν- θα επιστρέψουν στις προπονήσεις το μεσημέρι της ερχόμενης Κυριακής (27/12). Η προπόνηση θα γίνει στο «Δασυγένειο»”.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης: Συνεχίζει τις θεραπείες ο Κάτσε, ραντεβού για προπόνηση ξανά την Κυριακή», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.