WORLD FOOTBALL

Ίβιτς: Υποψήφιος για τον πάγκο της Eθνικής Σερβίας

Ο Βλάνταν Ίβιτς φαίνεται πως βρίσκεται ψηλά στις επιλογές για τον πάγκο της Εθνικής Σερβίας, έπειτα και την αποχώρησή του από την Αγγλία. Άδοξο φινάλε είχε η συνεργασία του Βλάντα Ίβιτς με την Γουότφορντ. Ο Σέρβος τεχνικός αποτέλεσε πρόσφατα παρελθόν από τον σύλλογο και πλέον αναζητά μια νέα πρόκληση. Σύμφωνα με δημοσιεύματα της πατρίδας του,...
Ίβιτς: Υποψήφιος για τον πάγκο της Eθνικής Σερβίας

Ο Βλάνταν Ίβιτς φαίνεται πως βρίσκεται ψηλά στις επιλογές για τον πάγκο της Εθνικής Σερβίας, έπειτα και την αποχώρησή του από την Αγγλία.

Άδοξο φινάλε είχε η συνεργασία του Βλάντα Ίβιτς με την Γουότφορντ. Ο Σέρβος τεχνικός αποτέλεσε πρόσφατα παρελθόν από τον σύλλογο και πλέον αναζητά μια νέα πρόκληση.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της πατρίδας του, η Εθνική Σερβίας φαίνεται πως εκτιμά τις δυνατότητες του πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ.

Στο «τραπέζι» έπεσαν και τα ονόματα των Ντράγκαν Στοΐκοβιτς και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, αλλά αμφότεροι δεσμεύονται με συμβόλαιο με Γκουανγκζού και την Αλ Αχλί αντίστοιχα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Σέρβοι, η απόφαση για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής αναμένεται να παρθεί με το νέο έτος.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ίβιτς: Υποψήφιος για τον πάγκο της Eθνικής Σερβίας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βασίλης Μπαντής

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη, στις 14/12/1996. Το χαμόγελο του Ροναλντίνιο μου έδωσε το πάθος που ζητούσα στον χώρο του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου. Ασχολήθηκα ερασιτεχνικά σε τοπικές ομάδες για μερικά χρόνια και έπειτα ήρθε η Αθλητική Δημοσιογραφία. Αποφοίτησα από σχολή δημοσιογραφίας, βρέθηκα σε Metrosport και Thesstoday, όπου έκανα αθλητικό και κοινωνικό ρεπορτάζ αντίστοιχα.