ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Τούρκοι κατάσκοποι στο Κολωνάκι – Χαρτογραφούσαν την Αθήνα

Τούρκοι κατάσκοποι στο Κολωνάκι: Ζευγάρι Τούρκων «Πανεπιστημιακών» χαρτογραφούσε την Αθήνα και εξαφάνισε τα ίχνη του.
Τούρκοι κατάσκοποι στο Κολωνάκι – Χαρτογραφούσαν την Αθήνα

Τούρκοι κατάσκοποι στο Κολωνάκι: Ζευγάρι Τούρκων «Πανεπιστημιακών» χαρτογραφούσε την Αθήνα.

Άλλο ένα κατασκοπικό «θρίλερ» είχε εξελιχθεί στην καρδιά της Αθήνας, στο Κολωνάκι, όπως αποκαλύπτει το newsit.gr.

Ρώσοι: H Ελλάδα θα πάρει τα F-35 – Αποκαλύπτουν το σχέδιο των ΗΠΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κατασκοπευτικό θρίλερ αφορά σε μια άγνωστη επιχείρηση τις ΕΥΠ στην περιοχή του Κολωνακίου, μ’ ένα ζευγάρι Τούρκων «επιστημόνων» που είχαν εμφανιστεί στις αρχές του 2019 ως διωκόμενοι από το καθεστώς Ερντογάν.

Το ζευγάρι των… «επιστημόνων», είχε επικαλεστεί την επιστημονική του ιδιότητα και είχε ζητήσει άσυλο, με το αίτημα τους να βρίσκεται εκείνη την εποχή υπό διερεύνηση.

Το ζευγάρι εμφανίζονταν να έχει μία φυσιολογική ζωή, βγαίνοντας στα μαγαζιά της πλατείας, όμως παράλληλα άρχισαν περίεργες νυχτερινές εξόδους, ακoλουθώντας μάλιστα μεθόδους αντιπαρακολούθησης.

Στις περίεργες νυχτερινές βόλτες τους, τόσο ο άνδρας όσο και η γυναίκα, είχαν αμφότεροι από ένα σακίδιο πλάτης, τα οποία ίσως να περιείχαν ακόμα και φωτογραφικές μηχανές.

Ρώσοι: Αποκαλύπτουν την αλήθεια – 207 ετοιμοπόλεμα μαχητικά η Ελλάδα και 189 η Τουρκία

Όταν αποφασίστηκε να γίνει έρευνα στο διαμέρισμα, περίμενε της ελληνικές αρχές μια μικρή έκπληξη που ουσιαστικά επιβεβαίωσε τις υποψίες τους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το ζευγάρι είχε ξενοικιάσει το διαμέρισμα λίγες ημέρες πριν και μάλιστα προς μεγάλη ευχαρίστηση και έκπληξη της ιδιοκτήτριας, το παρέδωσαν βαμμένο (!) και μάλιστα είχαν αλλάξει και τα σιφώνια, διότι δήθεν είχαν βουλώσει.

Βέβαια οι πράκτορες των Ειδικών Υπηρεσιών κατάλαβαν αμέσως πως το ζευγάρι είχε καλύψει τα ίχνη του, αποτυπώματα και dna, (τα σιφώνια μαζεύουν τρίχες).

Σκοπός του ζευγαριού ήταν η δημιουργία δικτύου κατασκόπων στην καρδιά τις Αθήνας όμως, σύμφωνα με τις αρχές, έμειναν μόνο στην… επιθυμία.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τούρκοι κατάσκοποι στο Κολωνάκι – Χαρτογραφούσαν την Αθήνα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.