NBA

NBA: Γιόκιτς on fire και… κάτω οι Ρόκετς (vids)

ΝΒΑ: Σπουδαία νίκη πήραν και οι Τζαζ στην έδρα των Θάντερ ενώ Γκρίζλις και Χοκς επικράτησαν των Νετς και Πίστονς αντίστοιχα. Στα πολύ άσχημα της βραδιάς ο τραυματισμός του Τζα Μοράντ.
NBA: Γιόκιτς on fire και… κάτω οι Ρόκετς (vids)

Με έναν εκπληκτικό Νίκολα Γιόκιτς, ο οποίος πέτυχε triple double (19 πόντους, 12 ριμπάουντ και 18 ασίστ) οι Νάγκετς κατέβαλαν την αντίσταση των Ρόκετς σε ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον ματς στο Ντένβερ.

NBA: Σπουδαία νίκη πήραν και οι Τζαζ στην έδρα των Θάντερ ενώ Γκρίζλις και Χοκς επικράτησαν των Νετς και Πίστονς αντίστοιχα. Τέλος, οι Μπλέιζερς πήραν μεγάλη νίκη κόντρα στους πρωταθλητές Λέικερς.

Στα πολύ άσχημα της βραδιάς ο τραυματισμός του Τζα Μοράντ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της βραδιάς στο NBA:

Χοκς-Πίστονς 128-120

Νετς-Γκρίζλις 111-116

Θάντερ-Τζαζ 109-110

Νάγκετς-Ρόκετς 124-111

Λέικερς-Μπλέιζερς 107-115

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: NBA: Εξευτέλισαν τους Κλίπερς οι Μάβερικς, ήττα σοκ για Αντετοκούνμπο (vid)

Δείτε βίντεο απ’ όλα όσα συνέβησαν:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «NBA: Γιόκιτς on fire και… κάτω οι Ρόκετς (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.