ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Απόλλων Σμύρνης: Έφερε Καλισίρ για υπογραφές

Ο Απόλλων Σμύρνης έχει συμφωνήσει σε όλα με τον παίκτη ο οποίος είναι στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του...
Απόλλων Σμύρνης: Έφερε Καλισίρ για υπογραφές

Προχωράει ο Απόλλων Σμύρνης τις μεταγραφικές του κινήσεις ενόψει του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος της Super League 1.

Συγκεκριμένα, ο Απόλλων Σμύρνης κλείνει με το θέμα του κεντρικού αμυντικού, καθώς έφερε στην Ελλάδα τον Αντρέ Καλισίρ με τον οποίο έχει συμφωνήσει σε όλα.

Ο παίκτης ήρθε στην Αθήνα, έτσι ώστε να περάσει από τις απαραίτητες εργομετρικές εξετάσεις και από εκεί και πέρα να υπογράψει το συμβόλαιό του. Έναν παίκτη τον οποίο κοίταξε και ο Βόλος, αλλά τελικά η ομάδα της Ριζούπολης κατάφερε να κλείσει.

Ο 30χρονος στόπερ με το που ολοκληρώσει τη μεταγραφή του, πρόκειται να τεθεί κανονικά στη διάθεση του Γιώργου Παράσχου ενόψει της επανέναρξης των αγώνων.

Την Πέμπτη πρόκειται να περάσει ο 30χρονος Αρμένιος ποδοσφαιριστής από τις απαραίτητες εξετάσεις και από τη στιγμή που όλα κυλήσουν ομαλά, αναμένεται και να ανακοινωθεί.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απόλλων Σμύρνης: Έφερε Καλισίρ για υπογραφές», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.