ΑΕΛ

ΑΕΛ: Χωρίς Τσόσιτς, Κολομπίνο με ΠΑΟΚ

Οι νεοαποκτηθέντες της ΑΕΛ Τσόσιτς και Κολομπίνο δεν θα αγωνιστούν στην αναμέτρηση της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ λόγω μη έκδοσης δελτίου
ΑΕΛ: Χωρίς Τσόσιτς, Κολομπίνο με ΠΑΟΚ

Πρωτοχρονιά στο γήπεδο και πρόγραμμα προπονήσεων χωρίς διακοπή για τους παίκτες της ΑΕΛ, με τον τεχνικό Γιάννη Τάτση και τον συνεργάτη του Κώστα Κατσάρα να ανεβάζουν καθημερινά ρυθμούς και ανήμερα Πρωτοχρονιάς να έχουν κανονική προπόνηση.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ιανουαρίου, θα κρίνουν το φετινό μέλλον της ΑΕΛ στη Super League και αυτό το γνωρίζουν όλοι και πρώτος αντίπαλος είναι η ομάδα του ΠΑΟΚ στις 3 Ιανουαρίου για να ακολουθήσει ο αγώνας με τον ΠΑΣ Γιάννενα στις 6 Ιανουαρίου.

Το τεχνικό τιμ δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα καθώς έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, αφού αποθεραπεύτηκε ο Νικολιάς και οι τιμωρημένοι εξέτισαν τις ποινές τους (από κίτρινες κάρτες).

Οι νεοαποκτηθέντες Ούρος Τσόσιτς και Αντριάν Κολομπίνο δεν θα αγωνιστούν στην αναμέτρηση της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ λόγω μη έκδοσης δελτίου αλλά θα παίξουν κανονικά στην αναμέτρηση με τα Γιάννενα.

Από κει και πέρα θα γίνουν και άλλες προσθήκες αλλά όχι άμεσα. Υπήρξε ενδιαφέρον για έναν επιτελικό μέσο που ανήκει σε ευρωπαϊκή ομάδα (σε δυνατό πρωτάθλημα), αλλά η μεταγραφή του δεν προχώρησε αφού ο παίκτης ήθελε να έρθει μετά τα μέσα Ιανουαρίου.

Ανοιχτό παραμένει το θέμα του δανεισμού από τον Ολυμπιακό των Κάιπερς και Ανδρούτσου αλλά οι «ερυθρόλευκοι» πριν αποφασίσουν περιμένουν την απάντηση του τεχνικού Πέδρο Μαρτίνς για τις αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών.

Τέλος, γίνεται αναζήτηση δεξιού μπακ αλλά χωρίς επιτυχία μέχρι τώρα.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΛ: Χωρίς Τσόσιτς, Κολομπίνο με ΠΑΟΚ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.