STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League 1: Οι εκτός έδρας «μάχες» Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού σε «Ριζούπολη» και Τρίπολη

Η Super League 1 συνεχίζεται με την διεξαγωγή της 15ης αγωνιστικής της με τα παιχνίδια Απόλλωνας Σμύρνης-Παναθηναϊκός και Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός να ξεχωρίζουν.
Super League 1: Οι εκτός έδρας «μάχες» Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού σε «Ριζούπολη» και Τρίπολη

Η Super League 1 συνεχίζεται με την διεξαγωγή της 15ης αγωνιστικής της με τα παιχνίδια Απόλλωνας Σμύρνης-Παναθηναϊκός και Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός να ξεχωρίζουν.

Η πρώτη μέρα της 15ης αγωνιστικής της Super League 1 θα διεξαχθεί σήμερα. Στο πρώτο ματς χρονικά (15:00), o φορμαρισμένος Απόλλωνας Σμύρνης θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό που βρίσκεται σε κάμψη τον τελευταίο καιρό.

Στις 19:30 o αξιόμαχος και φέτος Αστέρας Τρίπολης (7ος), θα υποδεχθεί στην έδρα του, τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, που θέλει να κάνει ακόμα ένα… βήμα προς τον τίτλο.

Στις 17:15 η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να γιατρέψει τις… πληγές της μετά την βαριά ήττα στο ντέρμπι από τους «Ερυθρόλευκους», νικώντας τον βελτιωμένο τον τελευταίο καιρό Παναιτωλικό.

Τέλος την ίδια ώρα η ΑΕΛ που δεν κέρδισε τον ΠΑΟΚ στην εκπνοή, θα φιλοξενήσει τον ΠΑΣ Γιάννινα, που θέλει να καλύψει το χαμένο έδαφος μετά την ήττα του στους «Ζωσιμάδες» από τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου

15: 00 Απόλλωνας Σμύρνης-Παναθηναϊκός
17:15 ΑΕΚ-Παναιτωλικός
17:15 ΑΕΛ-ΠΑΣ Γιάννινα
19:30 Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου

17:15 Άρης-Ν.Π.Σ. Βόλος
17:15 ΟΦΗ-Λαμία
19:30 Ατρόμητος-ΠΑΟΚ

Δείτε την βαθμολογία ΕΔΩ.

Αθλητικές μεταδόσεις για την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου

Παναθηναϊκός: Αρνητικός ο Μαουρίσιο, επιστρέφει στην Ελλάδα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Super League 1: Οι εκτός έδρας «μάχες» Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού σε «Ριζούπολη» και Τρίπολη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Διπλοΐδης

Είμαι ο Γιώργος Διπλοΐδης και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και ψυχολογία αλλά με κέρδισε η πρώτη. Από μικρός ήμουν με μία μπάλα στο χέρι, έτσι αποφάσισα να πιάσω την... πένα. Έχω την ευτυχία να έχω την... αίσθηση κάθε μέσου, Ραδιόφωνο (Radio Sport 98.7, Libero 107.4, Fair Play 96.1, Radio North 98.0), Εφημερίδα (Σπορ του Βορρά, Goal News, Fair Play Arena Press), ιστοσελίδες (Sfina.gr, eurobasket.com) και τηλεόραση (4Ε Τηλεόραση, Βεργίνα). Στο ξεκίνημα της πορείας μου, πριν από 20χρόνια περίπου, άρχισα να πρωτοδιαβάζω το Sportime. To οποίο μου έκανε την τιμή να γράφω γι' αυτό λίγο καιρό πριν φύγει το 2020. Καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ και την γενικότερη ειδησεογραφία, ενώ προσπαθώ να δίνω το... άρωμα των εξελίξεων από την πόλη μου.