ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

One Click Pay από την EveryPay

Με το OneClickPay της EveryPay οι πελάτες σας πληρώνουν εύκολα και γρήγορα με ένα μόνο κλικ! Μετά την πρώτη συναλλαγή, τα στοιχεία των καρτών τους αποθηκεύονται με πλήρη ασφάλεια, χάρη στην ειδική τεχνολογία tokenization, και έτσι, οι πελάτες σας δεν χρειάζεται να εισάγουν ξανά και ξανά τα στοιχεία της κάρτας τους. Μια απλή και γρήγορη...
One Click Pay από την EveryPay

Με το OneClickPay της EveryPay οι πελάτες σας πληρώνουν εύκολα και γρήγορα με ένα μόνο κλικ! Μετά την πρώτη συναλλαγή, τα στοιχεία των καρτών τους αποθηκεύονται με πλήρη ασφάλεια, χάρη στην ειδική τεχνολογία tokenization, και έτσι, οι πελάτες σας δεν χρειάζεται να εισάγουν ξανά και ξανά τα στοιχεία της κάρτας τους. Μια απλή και γρήγορη λύση αγοράς που θα αυξήσει την ικανοποίηση των πελατών σας και τις πωλήσεις σας!

Αναλυτικά

Οι πελάτες σας δε χρειάζεται να επανεισάγουν τα στοιχεία τους για να πραγματοποιήσουν νέα πληρωμή.
Έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε ένα «αντικείμενο» πελάτη και να αποθηκεύσετε την κάρτα του. Στο εξής, μπορείτε να χρεώνετε τον πελάτη οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς να έχετε το ρίσκο να χάσετε ευαίσθητα δεδομένα, καθώς αποθηκεύετε μόνο των κωδικό πελάτη και όχι τα στοιχεία της κάρτας του.

Οι πληρωμές One – Click μπορούν να ολοκληρωθούν μετά από μια αρχική συναλλαγή.
Αρκεί μόνο ο πελάτης να εγγραφεί στο e-shop σας και να πραγματοποιήσει μία αγορά.
Εφόσον ο πελάτης σας εισάγει τα στοιχεία της κάρτας του (αριθμό κάρτας, ονοματεπώνυμο καρτούχου, CVV2/CVC2, ημερομηνία λήξης), μόνο για την πρώτη συναλλαγή, αυτές οι πληροφορίες κρυπτογραφούνται από την EveryPay και στο εξής οι πελάτες σας θα μπορούν να χρησιμοποιούν την One Click πληρωμή στον ιστότοπό σας, σε κάθε checkout.

Πώς λειτουργεί;

Η τεχνολογία tokenization επιτρέπει την ασφαλή αποθήκευση των ευαίσθητων δεδομένων των καρτών μακριά από το διαδίκτυο, αντικαθιστώντας τα με ένα token, έναν μοναδικό αριθμό-κλειδί. Μετά τη δημιουργία του, το token αποθηκεύεται από τον έμπορο. Την επόμενη φορά που οι πελάτες σας θα επισκεφτούν το e-shop σας για αγορές προϊόντων ή υπηρεσιών, το σύστημα της EveryPay θα χρησιμοποιήσει τον κωδικό αναφοράς της αρχικής συναλλαγής για να χρεώσει την κάρτα τους. Δε χρειάζεται να εισάγουν ξανά τα στοιχεία της κάρτας τους.
Οι One Click πληρωμές πραγματοποιούνται απλά, με ασφάλεια και διαφάνεια! Με μόνο ένα click, ο πελάτης σας πληρώνει γρήγορα και εύκολα, μειώνεται η εγκατάλειψη καλαθιού και η εμπειρία του πελάτη γίνεται περισσότερο ευχάριστη!

ΒΕΛΤΙΩΣTE ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗMOTHTA ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ

Η διασικασία πληρωμής γίνεται πιο σύντομη. Οι πελάτες σας, πληρώνουν με ένα μόνο κλικ.

Αυξήστε τις πωλήσεις σας – Αποθηκεύοντας τα στοιχεία της κάρτας των πελατών σας, η διαδικασία της αγοράς γίνεται πιο γρήγορη και πιο απλή, αυξάνοντας έτσι την ικανοποίηση των πελατών σας.

Χρήση του Tokenization – Tο Tokenization είναι ένα ισχυρό εργαλείο αποθήκευσης των πληροφοριών των καρτών των πελατών σας, οι οποίες θεωρούνται εξαιρετικά ευαίσθητα δεδομένα. Απλά χρησιμοποιήστε το token και απολαύστε την ασφάλεια που προσφέρει η συγκεκριμένη τεχνολογία.

Αυξήστε τα έσοδά σας με Μικροπληρωμές– Η One Click πληρωμή είναι εξαιρετικά χρήσιμη στις Μικροπληρωμές, προσφέροντας στους πελάτες σας μια μοναδική εμπειρία.

Η υπηρεσία αυτή είναι κατάλληλη για επιχειρήσεις με επαναλαμβανόμενες πληρωμές, όπου οι πελάτες μπορούν να πραγματοποιήσουν εγγραφή. Σε μελλοντικές συναλλαγές, δε θα είναι απαραίτητο να συμπληρώσουν τις πληροφορίες της κάρτας τους ξανά.

Δείτε περισσότερα για το One Click Pay στην EveryPay

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «One Click Pay από την EveryPay», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γρηγόρης Κεντητός

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.