MEDIA

Survivor: Αυτό μένει και πάει Άγιο Δομίνικο ο Τάσος Ξιαρχό

Ο Τάσος Ξιαρχό φαίνεται πως ετοιμάζει τις βαλίτσες του για τον Άγιο Δομίνικο και τις παραλίες του Survivor. Όπως δήλωσε ο ίδιος συναντήθηκε με την παραγωγή και μένει να ξεπεραστεί ένα κόλλημα για να πάει στο ριάλιτι επιβίωσης.  Η παραγωγή του Survivor τον θέλει μέσα στο παιχνίδι και ο ίδιος έχει δείξει ότι θέλει να...
Survivor: Αυτό μένει και πάει Άγιο Δομίνικο ο Τάσος Ξιαρχό

Ο Τάσος Ξιαρχό φαίνεται πως ετοιμάζει τις βαλίτσες του για τον Άγιο Δομίνικο και τις παραλίες του Survivor. Όπως δήλωσε ο ίδιος συναντήθηκε με την παραγωγή και μένει να ξεπεραστεί ένα κόλλημα για να πάει στο ριάλιτι επιβίωσης. 

Η παραγωγή του Survivor τον θέλει μέσα στο παιχνίδι και ο ίδιος έχει δείξει ότι θέλει να πάει, το πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι με την στρατιωτική του θητεία και όπως τόνισε ο Τάσος Ξιαρχό αν λυθεί το θέμα θα τα ταξιδέψει στα επόμενα 24ωρα.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος στον Αρτ και τη «Φωλιά των Κου Κου»: «Είμαι πολύ θετικός στο να μπω, αν λύσω κάποια θέματα που προέκυψαν, είμαι πολύ θετικός. Είναι ένα θέμα με τον στρατό, δεν έχω πάει ακόμα. Δεν ξέρω αν θα προλάβω. Δεν την ξέρω την Ανθή Σαλαγκούδη, ενώ ξέρω πολύ κόσμο. Δεν ξέρω ποιος την προώθησε και παίρνει τόσα χρήματα. Θα περάσω τέλεια με την Κάτια, πιστεύω θα ταιριάξουμε. Ρώτησα την παραγωγή αν μπορώ να έχω κάποιες παροχές και μου είπαν οκ».

 

«Αν λυθεί το θέμα με το στρατό θα ταξιδέψω σε λίγα 24ωρα.Είχα δηλώσει και παλιά συμμετοχή στο ριάλιτι, είχα πάει στις οντισιόν και είχα φτάσει μέχρι τους τελευταίους 15. Στα αγωνίσματα ήμουν πάρα πολύ καλός, είμαι εκνευριστικά καλός. Επειδή δεν ήμουν γνωστός και ήμουν πιο μινιόν για αυτό δεν με πήραν, θέλανε πιο ντούκια τότε», συμπλήρωσε ο εκκεντρικός Τάσος.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor: Αυτό μένει και πάει Άγιο Δομίνικο ο Τάσος Ξιαρχό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.