MEDIA

Survivor διαρροή 14/1: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ! Πάνε στον Άγιο Δομίνικο Χοψονίδου και Μπογδάνος!

Προχωράει ο ανασχεδιασμός στο παιχνίδι. Δύο νέοι παίκτες μπαίνουν τις επόμενες μέρες.
Survivor διαρροή 14/1: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ! Πάνε στον Άγιο Δομίνικο Χοψονίδου και Μπογδάνος!

Survivor διαρροή 14/1: Προχωράει ο ανασχεδιασμός στο παιχνίδι. Δύο νέοι παίκτες μπαίνουν τις επόμενες μέρες.

Survivor διαρροή 14/1

Survivor διαρροή 14/1: Real time ενημέρωση είχατε για έναν αρκετά ανατρεπτικό επεισόδιο. Εκεί που τελικά, σε πρώτη φάση, δεν αποχώρησε κανένας παίκτης από τους Διάσημους. Σας είχαμε πει βέβαια πως σε περίπτωση που δεν είχαμε θέμα, ο Πάνος Καλίδης θα ήταν αυτός που θα αποχαιρετούσε τον Άγιο Δομίνικο.

Η Ανθή Σαλαγκούδη θα ήταν η πιο δημοφιλής στους Διάσημους και εκτίμησή μας σαφώς, πως θα επέλεγε την Κάτια. Αυτή είχε υποδείξει άλλωστε και στην κανονική ροή του παιχνιδιού. Όταν χρειάστηκε να ψηφίσει.

Όπως σας ενημερώσαμε, η Κάτια αναμένεται να αποχωρήσει οριστικά από το Survivor. Να μην είναι δηλαδή στα επόμενα επεισόδια, παρά τις προσπάθειες που έκανε η παραγωγή να τη μεταπείσει. Λόγω της δημοφιλίας της σαφώς και το πόσο καλή ήταν στα αγωνίσματα. Φαβορί ήταν γενικώς, αλλά…

Είμαστε αρκετά πεπεισμένοι πως αυτή η αποχώρηση θα προκαλέσει αλλαγές. Το σενάριο να έχουμε ανάμειξη των ομάδων είναι πλέον κάτι παραπάνω από ορατό. Σας ενημερώσαμε και γι αυτό. Θα έχουμε νεότερα και μέσα στην ημέρα.

Οι εξελίξεις όμως «τρέχουν» και έχουμε δύο νέα πρόσωπα τις επόμενες μέρες. Πρόκειται για την Βαλέρια Χοψονίδου, η σέξι αδερφή της Ολυμπίας (δειτε εδώ τις αναρτήσεις της στο Instagram) και συζύγου του Βασίλη Σπανούλη. Μαζί της όμως στο παιχνίδι θα μπει και ο Ηλίας Μπογδάνος. Ηθοποιός. Ενδεχομένως να τα δούμε όλα αυτά και στο επεισόδιο της Κυριακής για το ριάλιτι του ΣΚΑΪ! Γενικώς οι αλλαγές αναμένεται να είναι αρκετές και να τις δούμε το συντομότερο δυνατό.

ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ SPORTIME ΔΕΝ ΑΡΓΗΣΕ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ!

Διαβάστε ακόμα

Survivor: Τζέιμς και Μαριπόζα γνωρίζονταν πριν το ριάλιτι (pic-vid)

Τηλεθέαση 14/1: «Μονομαχία» για Survivor και Άγριες Μέλισσες με έναν απόλυτο νικητή!

Magbox. Κάντε δικά σας με ένα κλικ όλα τα αγαπημένα σας περιοδικά.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor διαρροή 14/1: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ! Πάνε στον Άγιο Δομίνικο Χοψονίδου και Μπογδάνος!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γρηγόρης Κεντητός

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.