ΑΓΓΛΙΑ

Μουρίνιο: «Πληρώσαμε τα λάθη μας, χάσαμε τον Κέιν»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο μίλησε για τις αιτίες που έφεραν την ήττα της Τότεναμ από την Λίβερπουλ αλλά και τον τραυματισμό του Χάρι Κέιν.
Μουρίνιο: «Πληρώσαμε τα λάθη μας, χάσαμε τον Κέιν»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο μίλησε για τις αιτίες που έφεραν την ήττα της Τότεναμ από την Λίβερπουλ αλλά και τον τραυματισμό του Χάρι Κέιν.

Η Τότεναμ αντιμετώπισε χθες την Λίβερπουλ, σε ένα ματς που οι περσινοί πρωταθλητές ήταν καταιγιστικοί και τελικά επικράτησαν με 3-1, με τον προπονητή των γηπεδούχων Ζοσέ Μουρίνιο να δίνει την εξήγηση του για το αποτέλεσμα.

Αρχικά τόνισε: «Ξεκινήσαμε πολύ καλά και αν είχαμε σκοράρει με τον Σον στην αρχή, το παιχνίδι θα είχε αλλάξει. Ο αγώνας είχε ένταση στο πρώτο μέρος, αλλά λάθη μας, τους επέτρεψαν να σκοράρουν. Στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε τον Κέιν, έπρεπε να αλλάξω τη δομή της ομάδας. Μεμονωμένα λάθη μας τιμώρησαν».

Eνώ για την απώλεια του Κέιν είπε: «Χτύπησε δύο φορές στο ματς, ο δεύτερος τραυματισμός ήταν χειρότερος από τον πρώτο. Αντιμετώπισε τον έναν αλλά δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει και τους δύο. Υπάρχουν μερικοί παίκτες που δεν μπορείς να αντικαταστήσεις. Όταν συμβαίνει… συμβαίνει, αλλά πιστεύω ότι πρέπει να το πολεμήσουμε, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο».

Aπό τους φιλοξενούμενους τραυματίστηκε απ’ ότι φαίνεται σοβαρά ο Ζοέλ Μάτιπ.

The Bachelor: Παίκτρια κατηγορεί υποψήφια πως είναι συνοδός πολυτελείας

Δίπλωμα οδήγησης στα 17: Οι αλλαγές σε εξετάσεις και εκπαίδευση

Απίθανες προσφορές και σούπερ πακέτα σε παιδικά περιοδικά και παραμύθια στο Magbox.gr.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μουρίνιο: «Πληρώσαμε τα λάθη μας, χάσαμε τον Κέιν»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Διπλοΐδης

Είμαι ο Γιώργος Διπλοΐδης και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και ψυχολογία αλλά με κέρδισε η πρώτη. Από μικρός ήμουν με μία μπάλα στο χέρι, έτσι αποφάσισα να πιάσω την... πένα. Έχω την ευτυχία να έχω την... αίσθηση κάθε μέσου, Ραδιόφωνο (Radio Sport 98.7, Libero 107.4, Fair Play 96.1, Radio North 98.0), Εφημερίδα (Σπορ του Βορρά, Goal News, Fair Play Arena Press), ιστοσελίδες (Sfina.gr, eurobasket.com) και τηλεόραση (4Ε Τηλεόραση, Βεργίνα). Στο ξεκίνημα της πορείας μου, πριν από 20χρόνια περίπου, άρχισα να πρωτοδιαβάζω το Sportime. To οποίο μου έκανε την τιμή να γράφω γι' αυτό λίγο καιρό πριν φύγει το 2020. Καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ και την γενικότερη ειδησεογραφία, ενώ προσπαθώ να δίνω το... άρωμα των εξελίξεων από την πόλη μου.