WORLD FOOTBALL

Παλμέιρας: Παίκτης του Φερέιρα εκτέλεσε το χειρότερο πέναλτι της σεζόν! (vid)

Ο Ρόνι της Παλμέιρας έγραψε τη... δική του ιστορία στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Η Μπάγερν Μονάχου κατέκτησε άλλον έναν τίτλο
Παλμέιρας: Παίκτης του Φερέιρα εκτέλεσε το χειρότερο πέναλτι της σεζόν! (vid)

Ο Ρόνι της Παλμέιρας έγραψε τη… δική του ιστορία στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Η Μπάγερν Μονάχου κατέκτησε άλλον έναν τίτλο κόντρα στην Τίγκρες, αλλά στο ματς της Παλμέιρας με την Αλ Αχλί είχαμε τη φάση της διοργάνωσης.

Ο παίκτης της ομάδας του Αμπέλ Φερέιρα, Ρόνι ανέλαβε να εκτελέσει ένα πέναλτι για την ομάδα του και το έκανε με τον χειρότερο και πιο αστείο τρόπο, που θα μπορούσε.

Αρχικά, ο 25χρονος Βραζιλιάνος εξτρέμ πήρε αρκετή φόρα, μετακινήθηκε πλάγια, άρχισε να χοροπηδάει στο χορτάρι, πριν προσπαθήσει μάταια να παραπλανήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Το χλιαρό πλασέ του ήταν εύκολη λεία για τον γκολκίπερ της Αλ Αχλί. Αποδείχθηκε δε και μοιραίος για την ομάδα του, αφού η Παλμέιρας ηττήθηκε στα πέναλτι από τον αιγυπτιακό σύλλογο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παλμέιρας: Παίκτης του Φερέιρα εκτέλεσε το χειρότερο πέναλτι της σεζόν! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.