ΑΓΓΛΙΑ

Γουλβς: Σφίγγει τα δόντια ο Τραορέ, δεν θέλει να κάνει επέμβαση

Είναι το θέμα των ημερών για τη Γουλβς ο νέος τραυματισμός του Αντάμα Τραορέ. Ο Ισπανός εξτρέμ απέναντι στην Τότεναμ έβγαλε τον ώμο του για τρίτη φορά στα τελευταία 16 ματς! Ωστόσο, είναι πολύ πιθανό να αγωνιστεί κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο ίδιος δεν θέλει να κάνει τώρα χειρουργείο γιατί έτσι η σεζόν για εκείνον πιθανότατα...
Γουλβς: Σφίγγει τα δόντια ο Τραορέ, δεν θέλει να κάνει επέμβαση

Είναι το θέμα των ημερών για τη Γουλβς ο νέος τραυματισμός του Αντάμα Τραορέ. Ο Ισπανός εξτρέμ απέναντι στην Τότεναμ έβγαλε τον ώμο του για τρίτη φορά στα τελευταία 16 ματς!

Ωστόσο, είναι πολύ πιθανό να αγωνιστεί κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο ίδιος δεν θέλει να κάνει τώρα χειρουργείο γιατί έτσι η σεζόν για εκείνον πιθανότατα θα τελείωνε. Το καλοκαίρι υπάρχει το Euro 2020 και ο στόχος του είναι να βρίσκεται με την Ισπανία στα τελικά.

Στη Γουλβς υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία πως ο Τραορέ θα μπορεί να παίξει στο ματς του Σαββάτου (7/3) κόντρα στη Μπράιτον. Σε περίπτωση που τα καταφέρει, αυτομάτως θα μπορεί να αγωνιστεί και με τον Ολυμπιακό. Καταλαβαίνει, πάντως, κανείς πως στο 100% δεν γίνεται να είναι μέχρι να υποβληθεί σε επέμβαση.

Για τους «λύκους» τα ματς που απομένουν είναι κομβικά. Θεωρούν πως έχουν το πακέτο για να διακριθούν στο Europa League, ενώ την ίδια στιγμή κυνηγούν ένα εισιτήριο για το Champions League της επόμενης χρονιάς. Στην Premier League βρίσκονται στο -3 από την τέταρτη Τσέλσι, ενώ την ίδια στιγμή είναι ανοιχτό και το ενδεχόμενο τιμωρίας της Μάντσεστερ Σίτι από την UEFA λόγω Financial Fair Play.

Για τον Τραορέ η φετινή χρονιά είναι η ευκαιρία για να κάνει το παραπάνω βήμα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Μπαρτσελόνα παρακολουθεί στενά την εξέλιξή του και ετοιμάζεται να κάνει την κίνησή της. Από τα δικά της τμήματα υποδομής ξεκίνησε άλλωστε.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γουλβς: Σφίγγει τα δόντια ο Τραορέ, δεν θέλει να κάνει επέμβαση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.