ΠΑΟΚ

Κούτσιας – ΠΑΟΚ: «Ονειρεύομαι το πρώτο γκολ – Σημαντικός για μένα ο Γκαρσία»

Ο Γιώργος Κούτσιας σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στα όνειρα του με την ομάδα του ΠΑΟΚ αλλά και την συνύπαρξη με τον Σίνζι Καγκάβα.
Κούτσιας – ΠΑΟΚ: «Ονειρεύομαι το πρώτο γκολ – Σημαντικός για μένα ο Γκαρσία»

Ο Γιώργος Κούτσιας σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στα όνειρα του με την ομάδα του ΠΑΟΚ αλλά και την συνύπαρξη με τον Σίνζι Καγκάβα.

Ο Γιώργος Κούτσιας σε δηλώσεις του μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις συμμετοχές που θέλει να πάρει με την ομάδα του ΠΑΟΚ, το πρώτο του γκολ με την επαγγελματική ομάδα που ονειρεύεται, τον Πάμπλο Γκαρσία και την συνύπαρξη με τον Σίνζι Καγκάβα.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Λαμία και αυτή ήταν η αφορμή για τα όσα είπε στην κάμερα της Nova.

Αρχικά για το πως βιώνει την πρώτη επαγγελματική του χρονιά τόνισε:

«Ναι όλα για μένα άρχισαν νωρίς. Είναι κάτι που το θέλω, δουλεύω σκληρά γι’ αυτό. Είμαι στην πρώτη ομάδα εδώ και μισό χρόνο και δουλεύω σκληρά για να φτάσω να παίξω με την πρώτη ομάδα».

Για τα μελλοντικά του όνειρα είπε:

«Επόμενος στόχος για μένα είναι η βελτίωση. Στόχος είναι επίσης να παίρνω παιχνίδια, να υπολογίζομαι και να είμαι έτοιμος να προσφέρω».

Για τις διαφορές που βιώνει στην παρουσία του στην αντρική ομάδα του ΠΑΟΚ:

«Είναι όλα διαφορετικά. Είναι σημαντικό όλο αυτό που είμαι από μικρός στην πρώτη ομάδα που έχω για συμπαίκτες παίκτες όπως ο Βαρέλα, ο Καγκάβα. Παίρνω παραδείγματα, την νοοτροπία τους, την επαγγελματικότητά τους».

Για τον Πάμπλο Γκαρσία:

«Είναι σημαντικό πως τον γνώριζα από την Κ19. Με είχε ανεβάσει από την Κ17 και με είχε βασικό με είχε καθιερώσει. Είναι σημαντικό για μένα, όχι μόνο για τους μικρούς, αλλά και για όλη την ομάδα, βγάζουμε πράγματα πολύ πιο ελεύθερα».

Για το αν ονειρεύεται το πρώτο του γκολ:

«Το ψάχνω, το θέλω, ο επιθετικός από το γκολ τρέφεται και θέλω πολύ να σκοράρω».

Για το γεγονός πως δεν είχε παιχνίδι μεσοβδόμαδα:

«Βοήθησε το γεγονός πως είχαμε παιχνίδι την Τετάρτη. Είναι σημαντικό το πρωτάθλημα και το κύπελλο για εμάς. Πάμε πάντα για τη νίκη και είναι καλό πως ξεκουραστήκαμε και πήραμε ανάσες για να τα δώσουμε όλα με τη Λαμία».

Για το παιχνίδι με τη Λαμία:

«Θα είναι δύσκολο, όλα είναι δύσκολα. Αν δεν δώσει το 100% και δεν είσαι συγκεντρωμένος. Με καθαρό μυαλό να τελειώσουμε τις φάσεις και θα είναι όλα καλά».

Παναθηναϊκός: Ο Βέλεθ τα έκανε λιανά – Η συνέχεια θα το αποδείξει

Survivor διαρροή 21/2: ΟΡΙΣΤΙΚΟ SPOILER! Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού στο ποδόσφαιρο! Μπλε ή κόκκινη;

Απίθανες προσφορές και σούπερ πακέτα σε παιδικά περιοδικά και παραμύθια στο Magbox.gr.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κούτσιας – ΠΑΟΚ: «Ονειρεύομαι το πρώτο γκολ – Σημαντικός για μένα ο Γκαρσία»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Διπλοΐδης

Είμαι ο Γιώργος Διπλοΐδης και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και ψυχολογία αλλά με κέρδισε η πρώτη. Από μικρός ήμουν με μία μπάλα στο χέρι, έτσι αποφάσισα να πιάσω την... πένα. Έχω την ευτυχία να έχω την... αίσθηση κάθε μέσου, Ραδιόφωνο (Radio Sport 98.7, Libero 107.4, Fair Play 96.1, Radio North 98.0), Εφημερίδα (Σπορ του Βορρά, Goal News, Fair Play Arena Press), ιστοσελίδες (Sfina.gr, eurobasket.com) και τηλεόραση (4Ε Τηλεόραση, Βεργίνα). Στο ξεκίνημα της πορείας μου, πριν από 20χρόνια περίπου, άρχισα να πρωτοδιαβάζω το Sportime. To οποίο μου έκανε την τιμή να γράφω γι' αυτό λίγο καιρό πριν φύγει το 2020. Καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ και την γενικότερη ειδησεογραφία, ενώ προσπαθώ να δίνω το... άρωμα των εξελίξεων από την πόλη μου.