STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΠΑΟΚ – Λαμία 4-0: Με τα… φτερά να «πετάνε» και να εκτελούν!

ΠΑΟΚ-Λαμία: Ο ΠΑΟΚ νίκησε τη Λαμία με το εμφατικό 4-0 στην Τούμπα για την 23η αγωνιστική της Super League σε ένα εύκολο μεσημέρι για εκείνον.
ΠΑΟΚ – Λαμία 4-0: Με τα… φτερά να «πετάνε» και να εκτελούν!

ΠΑΟΚ-Λαμία 4-0: Ο ΠΑΟΚ νίκησε τη Λαμία με το εμφατικό 4-0 στην Τούμπα για την 23η αγωνιστική της Super League σε ένα εύκολο μεσημέρι για εκείνον.

Αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική νίκη για τον ΠΑΟΚ, που προσπέρασε την ΑΕΚ και περιμένει στραβοπάτημα του Άρη για να μείνει μόνος δεύτερος στη βαθμολογία της Super League.

Πειστική εμφάνιση από τους παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία, οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν τις φάσεις, που δημιούργησαν και έφτασαν σε μία εύκολη νίκη.

Πρωταγωνιστές ξανά οι Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Χρήστος Τζόλης, οι οποίοι είχαν από ένα γκολ και μία ασίστ. Γκολ και εξαιρετικό ντεμπούτο για τον Μπάμπα, δίχτυα βρήκε και ο Ουάρντα.

Φουριόζος με «καυτή» αριστερή πτέρυγα

Με πολλή διάθεση μπήκαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ στο ματς και κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο από τα πρώτα λεπτά. Με τον Ζίβκοβιτς να παίρνει πολλές πρωτοβουλίες και την αριστερή πλευρά με Μπάμπα και Τζόλη να είναι εξαιρετική οι «ασπρόμαυροι» πίεσαν την εστία της Λαμίας.

Η πίεση αυτή μετουσιώθηκε σε ουσία όταν στο 18’ο Τζόλης βρήκε με όμορφη κάθετη τον Μπάμπα Ραχμάν μέσα στην περιοχή, ο Γκανέζος έκανε ωραία προσποίηση και πλάσαρε με το αριστερό για το 1-0, κάνοντας… σεφτέ στα τέρματα στο ντεμπούτο του.

Η πίεση από πλευράς γηπεδούχων συνεχίστηκε με τους Τζόλη και Μπάμπα να συνδυάζονται ξανά, τον Αφρικανό να σπάει την μπάλα αλλά το σουτ του Ροντρίγκο κόντραρε τελευταία στιγμή «στερώντας» την ασίστ από το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Δικεφάλου.

Η τελευταία ευκαιρία του ΠΑΟΚ στο πρώτο μέρος προήλθε από λάθος της άμυνας της Λαμίας, το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο Τζόλης πάσαρε στον Κρμέντσικ αλλά ο Κατσίκας απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Τσέχου σέντερ φορ.

Σκορ και θέαμα για 45′

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ απλοποίησε γρήγορα την κατάσταση.

Στο 48’ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς έκανε την κάθετη, ο Τζόλης βγήκε ταχύτατα σε θέση τετ α τετ, πλάσαρε και έκανε το 2-0! Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Ροντρίγκο μοίρασε στον Ουάρντα, ο οποίος τριπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και «κλείδωσε» τη νίκη.

Στη συνέχεια, ήρθε το πιο εντυπωσιακό γκολ της ημέρας από τον Ζίβκοβιτς. Ο Σέρβος εξτρέμ είδε την μπάλα να στρώνεται μπροστά του από πάσα του Σβιντέρσκι, «όπλισε» και με ένα σουτ κεραυνό «εκτέλεσε» τον Κάτσικα.

Μετά και από το τέταρτο γκολ του Δικεφάλου, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και η ομάδα του Γρηγορίου ανέβηκε στο γήπεδο χωρίς ωστόσο να δημιουργήσει κάποια μεγάλη φάση.

Το σκορ παρέμεινε στο 4-0 και ο ΠΑΟΚ συνέχισε με νίκες την πορεία του στο φετινό πρωτάθλημα.

Θυμηθείτε ΕΔΩ τη live ενημέρωση του αγώνα, από το Sportime.gr.

MVP: Χρήστος Τζόλης – Ο 19χρονος επιθετικός για άλλη μία φορά «καθάρισε» ματς του ΠΑΟΚ. Με την ασίστ στο πρώτο γκολ του Μπάμπα και το δικό του τέρμα στο δεύτερο ημίχρονο «κλείδωσε» το τρίποντο προτού αποχωρήσει με πρόβλημα τραυματισμού. Φυσικά, όλοι περιμένουν να μην είναι κάτι σοβαρό για τον κορυφαίο παίκτη του Δικεφάλου τη φετινή σεζόν.

UP: Αντρίγια Ζίβκοβιτς – Σε μεγάλα κέφια ο Σέρβος εξτρέμ. Μετά το γκολ του στο Περιστέρι πραγματοποίησε ακόμα μία πολύ καλή εμφάνιση, μοίρασε ασίστ, πέτυχε ένα φοβερό γκολ και δείχνει να βρίσκει ρυθμό σε κομβικό σημείο της σεζόν.

DOWN: Λάζαρος Λάμπρου – Άλλη μία κακή μέρα για τον Έλληνα άσο. Έχασε δύο κλασικές φάσεις για γκολ, δεν έβγαλε την αντίδραση, που περίμενε ο Πάμπλο Γκαρσία και έχασε άλλη μία ευκαιρία, που δόθηκε από το «ασπρόμαυρο» τεχνικό τιμ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αριστομένης Κουτσιαύτης (Άρτας): Χωρίς κανένα πρόβλημα ο ρέφερι του αγώνα, δεν χρειάστηκε να επέμβει σε πολλές φάσεις και άφησε το ματς να εξελιχθεί.

ΓΚΟΛ: 18′ Μπάμπα, 48′ Τζόλης, 52′ Ουάρντα, 66′ Α.Ζίβκοβιτς

ΚΙΤΡΙΝΕΣ:  73′ Σβαμπ / 71′ Μπιάναρσον, 79′ Γκούγκα

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΠΑΟΚ: Ζ. Ζίβκοβιτς, Μπαμπά, Μιχαηλίδης, Βαρέλα, Ροντρίγκο (Λύρατζης 73′), Σβαμπ (Νινούα 73′), Τσιγγάρας, Ουάρντα (Καγκάβα 61′), Α. Ζίβκοβιτς, Τζόλης (Λάμπρου 54′), Κρμέντσικ (Σβιντέρσκι 61′).

Λαμία: Κατσίκας, Ασίγκμπα, Τζέιμς (Σκαραμαγκάς 52′), Βύντρα, Βλάχος, Μπιάναρσον, Μπουλούλης (Γκούγκα 59′), Προβυδάκης, Πίτι (Νικολόπουλος 74′), Γκαζαριάν (Χατζηστραβός 74′), Μπα (Βλαχομήτρος 46′).

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ – Λαμία 4-0: Με τα… φτερά να «πετάνε» και να εκτελούν!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.