ΑΡΗΣ

Παντζιαράς: «Σωστή διαχείριση και στήριξη σε Κουέστα – Η 2η θέση σημαντική για το μέλλον»

Με αφορμή τον αποκλεισμό που γνώρισε ο Άρης από τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο, ο παλαίμαχος άσος μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό.
Παντζιαράς: «Σωστή διαχείριση και στήριξη σε Κουέστα – Η 2η θέση σημαντική για το μέλλον»

Με αφορμή τον αποκλεισμό που γνώρισε ο Άρης από τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο, ο παλαίμαχος άσος Γιώργος Παντζιαράς μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Ο Παντζιαράς που υπήρξε ο ίδιος μεγάλος τερματοφύλακας, κάλεσε τον κόσμο να μην «πυροβολεί» τον Κουέστα για το λάθος που έκανε, ενώ παράλληλα τόνισε ότι ο Ισπανός τερματοφύλακας θα πρέπει να στηριχτεί από όλη την ομάδα.

Εξάλλου πρόσθεσε ότι οι άνθρωποι της ομάδας θα πρέπει να μιλήσουν με τους παίκτες και να ξεχάσουν το ματς με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε στον Yellow Radio 101,7 o Γιώργος Παντζιαράς

Αρχικά για το ματς με τον Ολυμπιακό ανέφερε:

Σίγουρα ήταν ένα σοκ αυτό που έγινε. Η ομάδα ήταν πάρα πολύ διαβασμένη, έπαιξαν πάρα πολύ καλά. Και ο προπονητής και η ομάδα έκανε αυτό που έπρεπε. Ένα τραγικό λάθος μας έφερε σε αυτήν την αποτυχία, ένα τραγικό λάθος μας απέκλεισε από τον επόμενο γύρο.

Αυτή είναι η μοίρα των ποδοσφαιριστών, το λάθος του τερματοφύλακα δεν συγχωρείται. Πρέπει να γίνει μία πολύ σωστή διαχείριση και πρέπει όλοι οι ποδοσφαιριστές να είναι απόλυτα έτοιμοι για να ανταπεξέλθουν σε αυτό το πολύ δύσκολο παιχνίδι της Κυριακής.

Για τον Κουέστα:

Πρέπει να γίνει μία πολύ καλή διαχείριση στο θέμα του Κουέστα. Να μιλήσει μαζί του, να δει σε τι ψυχολογική κατάσταση θα βρίσκεται. Δεν πρέπει να τον βάλουμε στον τοίχο. Ο Κουέστα μας έδωσε πολλούς βαθμούς και στα πλέι-οφ πέρυσι ήταν ο καλύτερος παίκτης μας.

Πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα μία πολύ καλή διαχείριση, δεν πρέπει να πυροβολούμε τον Κουέστα. Όλοι χάνουμε και όλοι κερδίζουμε, προς τιμήν και του προέδρου που είπε αυτό που είπε, μίλησε σωστά.

Για το που είναι η ευθύνη, ο Παντζιαράς είπε:

Με άδειες κερκίδες έπρεπε να είχε την βοήθεια των συμπαικτών του. Πριν αφήσει την μπάλα έπρεπε να έχει κοιτάξει δεξιά, αριστερά και πίσω του. Αλλά από την στιγμή που την άφησε έπρεπε και οι αμυντικοί να κοιτάξουν.

Για το τι συνέβη εκείνη την στιγμή:

Εκείνη την ώρα περίμενε να κερδίσει χρόνο βάζοντας την μπάλα κάτω, ενώ μπορούσε όπως την είχε την μπάλα στα χέρια να πάει γρήγορα το παιχνίδι.

Το σημαντικό είναι ότι μετά το ματς έπεσαν πάνω τους οι συμπαίκτες, για αυτό η ομάδα πάει πολύ καλά, γιατί υπάρχει ένα πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια και πρέπει να περάσει και στον αγωνιστικό χώρο.

Για το επόμενο ματς:

Πρέπει οι ιθύνοντες να μιλήσουν με τους παίκτες και να ξεχάσουν το χθεσινό παιχνίδι, να πάμε με καθαρό μυαλό στην Τούμπα για να κάνουμε μία σωστή διαχείριση.

Για το αν ο Άρης αξίζει την δεύτερη θέση:

Η πορεία της ομάδας δικαιολογεί την δεύτερη θέση. Δεν το λέω μόνο εγώ, αλλά καταξιωμένοι προπονητές. Αυτή η δεύτερη θέση μπορεί να αποδειχθεί σημαντική όχι μόνο σήμερα, αλλά και για τα επόμενα χρόνια, κατέληξε ο Παντζιαράς

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παντζιαράς: «Σωστή διαχείριση και στήριξη σε Κουέστα – Η 2η θέση σημαντική για το μέλλον»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.