ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

Λαμία – ΑΕΛ: Ανακοίνωσε τον διαιτητή η ΚΕΔ

Λαμία - ΑΕΛ: Ο Γκορτσίλας εξ Μακεδονίας ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει την εξ αναβολής αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής την Τετάρτη (10/3-17.15) στη Λαμία.
Λαμία – ΑΕΛ: Ανακοίνωσε τον διαιτητή η ΚΕΔ

Λαμία – ΑΕΛ: Ο Γκορτσίλας εξ Μακεδονίας ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει την εξ αναβολής αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής την Τετάρτη (10/3-17.15) στη Λαμία.

Τον διαιτητή του εξ αναβολής αγώνα Λαμία ΑΕΛ, της 21ης αγωνιστικής της Super League, γνωστοποίησε τη Δευτέρα (8/3) η ΚΕΔ/ΕΠΟ.

To παιχνίδι που αρχικά είχε αποφασιστεί να σφυρίξει ο Κουτσιαύτης, αλλά αναβλήθηκε λόγω της γνωστής υπόθεσης με τα δελτία της ΑΕΛ, θα διευθύνει ο Γκορτσίλας (Μακεδονίας), με βοηθούς την Κουρουμπύλια (Δυτ. Αττικής) και τον Δίπλαρη (Καρδίτσας). VAR θα είναι ο Φωτιάς (Πέλλας), AVAR τον Χριστάκογλου (Χαλκιδικής).

Αναλυτικά:

Τετάρτη (10/3)
17:15 Λαμία – ΑΕΛ
Διαιτητής: Γκορτσίλας (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Κουρουμπύλια (Δυτ. Αττικής), Δίπλαρης (Καρδίτσας)
4ος: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)
VAR: Φωτιάς (Πέλλας)
AVAR: Χριστακόγλου (Χαλκιδικής)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λαμία – ΑΕΛ: Ανακοίνωσε τον διαιτητή η ΚΕΔ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!