ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Παναιτωλικός: Σημαντικές επιστροφές για τον «τελικό» με τη Λαμία

Με τον Έντιν Τσότσαλιτς να επιστρέφει στην αγωνιστική δράση ο Παναιτωλικός θα υποδεχθεί τη Λαμία στο Αγρίνιο στην πρεμιέρα των πλέι άουτ.
Παναιτωλικός: Σημαντικές επιστροφές για τον «τελικό» με τη Λαμία

Με τον Έντιν Τσότσαλιτς να επιστρέφει στην αγωνιστική δράση ο Παναιτωλικός θα υποδεχθεί τη Λαμία στο Αγρίνιο στην πρεμιέρα των πλέι άουτ.

Ως πρώτο μέλημα να μην χάσει είχε ο Παναιτωλικός στην Ριζούπολη, όμως δεν απέφυγε την ήττα από τον Απόλλωνα Σμύρνης με 1-0 στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Super League 1.

Το άγχος παραμένει στην ομάδα του Τραϊανού Δέλλα, που είναι πολύ κοντά στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και όλα θα κριθούν στα τελευταία ματς των πλέι άουτ.

Τελευταία εκμεταλλεύεται μόνο την δύναμη της έδρας της, κερδίζοντας εκεί με 1-0 τόσο τον Βόλο, όσο και τον Παναθηναϊκό.

Σημαντική η αναμέτρηση απέναντι στην Λαμία και ένα νικηφόρο αποτέλεσμα απέναντι σε μια αντίπαλο που είναι επίσης χαμηλά θα βοηθήσει να αποτινάξει μεγάλο άγχος ενόψει και της επικείμενης διακοπής.

Μεντίνα και Αριγίμπι εξέτισαν τις ποινές τους και τέθηκαν εκ νέου στη διάθεση του Δέλλα, όπως και ο Τσότσαλιτς που ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του.

Στον αντίποδα, ουδείς εκ των Καρασαλίδη, Μπαρμπόσα και Μανθάτη δεν επανήλθε στην επιλογή. Εκτός φυσικά και οι τραυματίες Λιάβας, Τζανακάκης.

Η αποστολή των «κυανοκίτρινων» είναι η εξής:

Κνετ, Μεντίνα, Βάντερσον, Αρσούρα, Ταχάρ, Μάζουρεκ, Αζάντι, Ματσόλα, Ντάλσιο, Ντίας, Αριγίμπι, Ντουάρτε, Καρέλης, Περέιρα, Μελίσσας, Βέργος, Μεντόσα, Τσότσαλιτς, Τσιγγάρας, Μαλής, Κωνσταντόπουλος, Εντινγκά, Γιάκολις.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναιτωλικός: Σημαντικές επιστροφές για τον «τελικό» με τη Λαμία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.