NBA

Απίστευτο: Έλληνας βρίζει Γιάννη και Θανάση – Η αντίδρασή τους (vid)

Απίστευτο περιστατικό στο Λος Άντζελες όταν Έλληνας μετά το τέλος του αγώνα Λέικερς - Μπακς, έβρισε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Θανάση!
Απίστευτο: Έλληνας βρίζει Γιάννη και Θανάση – Η αντίδρασή τους (vid)

Ένα πραγματικά απίστευτο περιστατικό, που μόνο στα ελληνικά γήπεδα βλέπουμε, σημειώθηκε ελάχιστα λεπτά μετά το φινάλε του μεγάλου ντέρμπι του NBA στο Λος Άντζελες, ανάμεσα στους Λέικερς και τους Μπακς. Αρνητικός πρωταγωνιστής ένας Έλληνας οπαδός που θέλησε να την… πει σε Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο!

Οι «λιμνάνθρωποι» ήταν οι μεγάλοι νικητές της βραδιάς με σκορ 113-103, με τον Γιάννη να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση (32π.), αλλά να φεύγει ηττημένος.

Καθώς ο «Greek Freak» κατευθυνόταν στα αποδυτήρια, ένα Έλληνας οπαδός θέλησαν να τον πικάρει για την ήττα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νικητής στην «τιτανομαχία» ο ΛεΜπρόν, «λύγισε» τον σπουδαίο Γιάννη! (vids)

Μόνο που χρησιμοποίησε… γαλλικά, βρίζοντας χυδαία τον Γιάννη που δεν έμεινε με «σταυρωμένα» χέρια!

Τόσο αυτός όσο και ο αδελφός του Θανάσης Αντετοκούνμπο κατευθύνθηκαν προς τον οπαδό και του ζήτησαν τον λόγο.

Μετά από λίγο το περιστατικό έληξε με τα δύο αδέλφια να αποχωρούν και να λένε στον οπαδό «…να σε χαίρονται»!

Πραγματικά απίθανα πράγματα που άφησαν άναυδους και όσους Αμερικανούς που ήταν παρόντες στο σκηνικό.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απίστευτο: Έλληνας βρίζει Γιάννη και Θανάση – Η αντίδρασή τους (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.