STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Άρης-Αστέρας Τρίπολης: Το ακυρωθέν γκολ των Αρκάδων και οι ευκαιρίες των Φερνάντεθ, Γκάμα (vid)

Άρης-Αστέρας Τρίπολης: Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο στην αναμέτρηση του «Βικελίδης» για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ. Άρης-Αστέρας Τρίπολης: Η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς ήταν ανώτερη, έχοντας τις περισσότερες τελικές και ούσα γενικότερα πιο επικίνδυνη από εκείνη του Άκη Μάντζιου. Στο 9′ ο Αστέρας Τρίπολης σκόραρε με τον Βαλιέντε όμως μετά από...
Άρης-Αστέρας Τρίπολης: Το ακυρωθέν γκολ των Αρκάδων και οι ευκαιρίες των Φερνάντεθ, Γκάμα (vid)

Άρης-Αστέρας Τρίπολης: Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο στην αναμέτρηση του «Βικελίδης» για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ.

Άρης-Αστέρας Τρίπολης: Η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς ήταν ανώτερη, έχοντας τις περισσότερες τελικές και ούσα γενικότερα πιο επικίνδυνη από εκείνη του Άκη Μάντζιου.

Στο 9′ ο Αστέρας Τρίπολης σκόραρε με τον Βαλιέντε όμως μετά από εξέταση του VAR (Τζοβάρας), ο διαιτητής Σιδηρόπουλος ακύρωσε σωστά το τέρμα.

Στο 23’΄μετά από φάση διαρκείας ο Λουίς Φερνάντεθ βρέθηκε σε θέση βολής όμως το σουτ του έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Κουέστα!

Στο 36′ ο Άρης άγγιξε το γκολ με μια εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Γκάμα, στη μοναδική κλασική ευκαιρία του στο πρώτο 45λεπτο.

Άρης-Αστέρας Τρίπολης: Δείτε παρακάτω τις φάσεις

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης-Αστέρας Τρίπολης: Το ακυρωθέν γκολ των Αρκάδων και οι ευκαιρίες των Φερνάντεθ, Γκάμα (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.