MEDIA

Άγριες Μέλισσες: Το Διαφάνι ξαναζεί το παρελθόν!

Η ροή των εξελίξεων είναι δυνατή, ο χείμαρρος αλλάζει τις ζωές όλων, η λάσπη του χειμάρρου φέρνει στο φως όλη την αλήθεια.
Άγριες Μέλισσες: Το Διαφάνι ξαναζεί το παρελθόν!

Οι Άγριες Μέλισσες με δυνατά επεισόδια. Η ροή των εξελίξεων είναι δυνατή, ο χείμαρρος αλλάζει τις ζωές όλων. Η λάσπη του χειμάρρου φέρνει στο φως όλη την αλήθεια.

Ξεκινάμε με τον Κωνσταντή. Έμαθε την αλήθεια και προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του, Η Δρόσω και η Ασημίνα κάνουν έξαλλο τον Νικηφόρο. Ο Μιλτιάδης πρέπει να απαντήσει. Οι Άγριες Μέλισσες θα λύσουν προβλήματα αλλά και θα εμφανίσουν κι άλλα.

Οι Σεβαστοί νιώθουν τον κίνδυνο κι ενώνονται. Γραμματικός και Μελέτης, Μεγαρίτης και Μελέτης, συμμαχίες για να βρουν λύση με τους Αβάντες και τον δολοφόνο του Θέμελη.

Η αλήθεια της Λέτας μαθαίνεται κι η Σοφούλα δίνει λόγο για τα λόγια που ακούγονται. Επανάσταση από τη Σοφούλα, θέλει να φύγει από την μικρή κοινωνία του χωριού.

Την επόμενη μέρα ο Κωνσταντής με τη Δρόσω εξηγούνται. Κρίσιμη η συνάντηση!

Η αλήθεια για τον Μελέτη βγαίνει στο φως. Τι θα κάνει η Πηνελόπη; Η Ασημίνα βρίσκει τα όριά της κι η Σοφούλα θα εμποδιστεί να ακολουθήσει τον μοναχισμό;

Σαν μια ελπίδα για να βρεθεί η λύση στον φόνο του Θέμελη, ομοιάζει ο Αχιλλέας στον Μελέτη. Ο Συνεταιρισμός… αντιστέκεται. Ο Δούκας εμφανίζεται παθητικός. ενώ οι υπόλοιποι αγρότες είναι στο φτερό. Η Σοφούλα προχωρά για το μοναστήρι.

Ο Νικηφόρος χαλάει τα σχέδια της Ασήμινας και της Δροσώς για τον μικρό Σέργιο. Στα πρόθυρα της ανακάλυψης του δολοφόνου του Θέμελη ο Μελέτης. Ο Συνεταιρισμος θα επιβιώσει ή όχι με τη στήριξη του Νικηφόρου;

Ο Δούκας μαθαίνει το μυστικό του Μιλτιάδη. Προσπαθεί να συγκρατηθεί και να βεβαιώσει την αλήθεια. Ο Κωνσταντής σώζει τον Νικηφόρο από τα μέλη του Συνεταιρισμού. Η Ελένη πηγαίνει κόντρα στον Νικηφόρο. Η Ασημίνα στο σπίτι των Σεβαστών!

Η Πηνελόπη βασανίζει τις σκέψεις του Γραμματικού. Σκέφτεται τον χωρισμό και τις αιτίες.

Μετά την αλήθεια για την Δρόσω, ο Κωνσταντής δεν μπορεί να πιστέψει τι συμβαίνει. Το αίσθημα του φόβου είναι κυρίαρχο. Έχουμε και πρόταση γάμου από τον Προκόπη στην Λέτα! Και στα δικά μας…

Με τον Δούκα να είναι εκτός των ορίων, στο Διαφάνι παντρεύονται η Ριζώ με τον Προκόπη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άγριες Μέλισσες: Το Διαφάνι ξαναζεί το παρελθόν!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!