LIVEGAMES

Απόλλων Λάρισας – Λεβαδειακός 0-1 LIVE (2ο ημίχ.)

Απόλλων Λάρισας - Λεβαδειακός LIVE: Σημαντική αναμέτρηση στη Λάρισα για την 20η αγωνιστική της Super League 2.

Απόλλων Λάρισας – Λεβαδειακός LIVE: Σημαντική αναμέτρηση στη Λάρισα για την 20η αγωνιστική της Super League 2.

Απόλλων Λάρισας – Λεβαδειακός LIVE: Ο Λεβαδειακός είναι και μαθηματικά στην πρώτη εξάδα, αλλά αυτό δεν ήταν που τον απασχολεί εδώ και μερικά παιχνίδια, ήταν τυπικό. Στόχος του είναι να χτυπήσει την πρώτη θέση, που είναι πια πέντε βαθμούς μακριά της, αλλά και να υπερασπιστεί την δεύτερη. Και τα δύο απαιτούν πλέον θετικά αποτελέσματα. Και θετικό αποτέλεσμα πλέον στη Φιλιππούπολη της Λάρισας είναι κυρίως η νίκη.

Μπορεί να μην χάνει ο Λεβαδειακός, αφού έχει μια ήττα στα 11 τελευταία, όμως δεν έχει κερδίσει περισσότερα από δύο διαδοχικά παιχνίδια στη σεζόν.

Ο Απόλλων Λάρισας με τη νίκη του στη Δράμα απέχει μόλις τρεις βαθμούς και δύο θέσεις από την έκτη και ελπίζει ακόμα. Κέρδισε ένα από τα τέσσερα τελευταία στην έδρα του, ενώ στο ίδιο διάστημα έκανε τρεις νίκες σε τέσσερα εκτός έδρας! Έχει μαζέψει 13 βαθμούς στα επτά τελευταία παιχνίδια, ενώ είχε 11 στα 12 πρώτα!

Στον πρώτο γύρο ο Απόλλων Λάρισας πήρε 0-0 στη Λιβαδειά στο δεύτερο παιχνίδι του Κώστα Φρατζέσκου στον πάγκο του Απόλλωνα και το προτελευταίο του Σωτήρη Αντωνίου σε αυτόν του Λεβαδειακού.

Ισόπαλο ήταν και το τελευταίο τους παιχνίδι στη Φιλιππούπολη πέρσι. Στις 9 Φεβρουαρίου 2020 ήλθαν 1-1 (76′ σουτ Νούσιος – 16′ σουτ Μάντζιος).

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
ΣΧΟΛΙΑ