ΓΑΛΛΙΑ

Στρασβούργο – Παρί Σεν Ζερμέν 1-4: Εντυπωσιακό πέρασμα, ματσάρα στο Μονπελιέ

Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε άνετα εκτός έδρας του Σρασβούργου με 1-4 και παρέμεινε μια άνασα από την πρωτοπόρο Λιλ. 
Στρασβούργο – Παρί Σεν Ζερμέν 1-4: Εντυπωσιακό πέρασμα, ματσάρα στο Μονπελιέ

Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε άνετα εκτός έδρας του Σρασβούργου με 1-4 και παρέμεινε μια άνασα από την πρωτοπόρο Λιλ. 

Το Στρασβούργο ηττήθηκε εντός έδρας με το βαρύ 1-4 από τη…σαρωτική Παρί Σεν Ζερμέν. Ματσάρα ανάμεσα σε Μονπελιέ και Μαρσείγ με το τελικό 3-3 να τα λέει όλα!

Η Πάρι άφησε πίσω την ήττα της από τη Λιλ, στη «μάχη» για την πρωτιά του πρωταθλήματος. Με…συνοπτικές διαδικασίες πέρασε από το Στρασβούργο σημειώνοντας τέσσερα τέρματα.

Οι Παριζιάζοι σημείωσαν τρία γκολ στο πρώτο μέρος. Ο Εμπαπέ άνοιξε το σκορ στο 16ο λεπτό. Ο Σαράμπια διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του στο 27ο. Το 0-3 έκανε ο Κιν, λίγο πριν τη λήξη του πρώτου 45λεπτου.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Σαχί στο 63ο λεπτό, στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα. Ο Παρέδες διαμόρφωσε το τελικό 1-4 στο 79ο λεπτό.

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, Μονμπελιέ και Μαρσέιγ μοιράστηκαν από ένα βαθμό, σε ένα «χορταστικό» 3-3 που τα είχε όλα!

Ο Ντελόρτ άνοιξε το σκορ μόλις στο πρώτο λεπτό για τους γηπεδούχους. Η Μαρσέιγ πίεσε και έφερε τούμπα το παιχνίδι πριν το ημίχρονο. Ο Μίλικ έκανε το 1-1 στο 43ο λεπτό, ενώ ο Γκαγιέ ανέτρεψε το σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτο μέρους.

Στην επανέναρξη η Μονπελιέ μπήκε και πάλι με γρήγορο γκολ, με τον Λαμπόρντε να κάνει το 2-2 στο 47ο λεπτό. Τα πράγματα ζόρισαν για τους φιλοξενούμενους, έπειτα και την αποβολή του Καλέτα στο 62ο λεπτό με απευθείας κόκκινη κάρτα. Και όμως, ο Περίν κατάφερε να κάνει το 2-3 λίγα λεπτά αρόερα και ειδικότερα στο 71ο λεπτό.

Οι γηπεδούχοι και πάλι με τον Λαμπόρντε ισοφάρισαν σε 3-3 στις καθυστερήσεις του αγώνα, σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι.

Το πρόγραμμα της 32ης αγωνιστικής της Ligue 1

Παρασκευή 09/04
Μετς-Λιλ 0-2
(60′ Γιλμάζ, 89′ Τσελίκ)

Σάββατο 10/04
Στρασβούργο-Παρί Σεν Ζερμέν 1-4
(16′ Εμπαπέ, 27′ Σαράμπια, 45′ Κεάν, 79′ Παρέδες)
Μονπελιέ-Μαρσέιγ 2-3
(1′ Ντελόρ, 47′, 90’+3′ Λαμπόρντ – 43′ Μίλικ, 45’+2′ Γκεγ, 71′ Περίν)

Κυριακή 11/04

Ρεν-Ναντ (14:00)
Μπρεστ-Νιμ (16:00)
Λανς-Λοριάν (16:00)
Νις-Ρεμς (16:00)
Σεντ Ετιέν-Μπορντό (16:00)
Μονακό-Ντιζόν (18:05)
Λιόν-Ανζέ (22:00)

Βαθμολογία

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paris Saint-Germain (@psg)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στρασβούργο – Παρί Σεν Ζερμέν 1-4: Εντυπωσιακό πέρασμα, ματσάρα στο Μονπελιέ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βασίλης Μπαντής

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη, στις 14/12/1996. Το χαμόγελο του Ροναλντίνιο μου έδωσε το πάθος που ζητούσα στον χώρο του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου. Ασχολήθηκα ερασιτεχνικά σε τοπικές ομάδες για μερικά χρόνια και έπειτα ήρθε η Αθλητική Δημοσιογραφία. Αποφοίτησα από σχολή δημοσιογραφίας, βρέθηκα σε Metrosport και Thesstoday, όπου έκανα αθλητικό και κοινωνικό ρεπορτάζ αντίστοιχα.