ΙΣΤΙΟΠΛΟΪ́Α

Βασιλεία Καραχάλιου: Ανέβηκε στη 10η θέση στην Πορτογαλία η Ελληνίδα πρωταθλήτρια

Ανέβηκε η Βασιλεία Καραχάλιου στον διεθνή αγώνα «2021 ILCA Vilamoura European Continental». Στην 7η ιστιοδρομία των Λέιζερ Ράντιαλ τερμάτισε
Βασιλεία Καραχάλιου: Ανέβηκε στη 10η θέση στην Πορτογαλία η Ελληνίδα πρωταθλήτρια

Ανέβηκε η Βασιλεία Καραχάλιου στον διεθνή αγώνα «2021 ILCA Vilamoura European Continental».

Στην 7η ιστιοδρομία των Λέιζερ Ράντιαλ η Βασιλεία Καραχάλιου τερμάτισε 23η την οποία αφαίρεσε ως χειρότερη και στην 8η κούρσα ήταν 2η.

Έτσι, με 76 βαθμούς η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είναι 10η σε σύνολο 89 σκαφών. Συνεχίζει να προηγείται η Δανέζα Α. Μ. Ρίντομ με 26 βαθμούς.

Στα Λέιζερ Στάνταρντ ο Δημήτρης Παπαδημητρίου έφερε δυο 15ες θέσεις και με 111 βαθμούς είναι 28ος στη γενική βαθμολογία των 139 σκαφών.

Στη μάχη της πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο η Ελλάδα είναι 5η χώρα πίσω από τις Ισπανία, Βέλγιο, Ιταλία και Ελβετία. Προκρίνονται οι δυο πρώτες.

Από εκεί και πέρα ο Αναστάσιος Παναγιωτίδης είναι 44ος, ο Αντώνης Μπουγιούρης 66ος , ο Γεώργιος Παπαδάκος 83ος και ο Λουκιανός Ζαμίτ 106ος.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βασιλεία Καραχάλιου: Ανέβηκε στη 10η θέση στην Πορτογαλία η Ελληνίδα πρωταθλήτρια», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.