ΣΤΙΒΟΣ

Ευρωπαϊκό κύπελλο ρίψεων-Σπλιτ 2021: Η Ελληνική αποστολή!

Τους Έλληνες και τις Ελληνίδες εκπροσώπους στο φετινό Ευρωπαϊκό κύπελλο ρίψεων του Σπλιτ δημοσίευσε ο ΣΕΓΑΣ. Με 11 αθλητές και αθλήτριες θα εκπροσωπηθεί η χώρα μας στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ρίψεων, το οποίο θα γίνει στο Σπλιτ της Κροατίας στις 8-9 Μαΐου. Η νεανική αποστολή θα έχει την ευκαιρία να συλλέξει σημαντικές εμπειρίες για το μέλλον...
Ευρωπαϊκό κύπελλο ρίψεων-Σπλιτ 2021: Η Ελληνική αποστολή!

Τους Έλληνες και τις Ελληνίδες εκπροσώπους στο φετινό Ευρωπαϊκό κύπελλο ρίψεων του Σπλιτ δημοσίευσε ο ΣΕΓΑΣ.

Με 11 αθλητές και αθλήτριες θα εκπροσωπηθεί η χώρα μας στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ρίψεων, το οποίο θα γίνει στο Σπλιτ της Κροατίας στις 8-9 Μαΐου.

Η νεανική αποστολή θα έχει την ευκαιρία να συλλέξει σημαντικές εμπειρίες για το μέλλον σε μια εποχή που γίνεται προσπάθεια επανεκκίνησης της δράσης σε όλη την Ευρώπη. Η ομοσπονδία επέλεξε να δώσει αγωνιστική ευκαιρία όχι μόνο στα δυνατά ονόματα του αγωνίσματος, αλλά και σε νέους αθλητές και αθλήτριες που αναμένεται το καλοκαίρι να πρωταγωνιστήσουν στις διοργανώσεις των κατηγοριών τους.

Άνδρες

Σφαιροβολία: Οδυσσέας Μουζενίδης, Τάσος Λατιφλάρι
Δισκοβολία: Ιάσωνας Θανόπουλος
Σφυροβολία: Χρήστος Φραντζεσκάκης
Ακοντισμός: Γιώργος Χριστακάκος

Γυναίκες
Δισκοβολία: Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου, Σοφία Κεσσίδη.
Σφυροβολία: Ηλιάνα Κοροσίδου , Σταυρούλα Κοσμίδου.
Ακοντισμός :Ελίνα Τζένγκο, Μελπομένη Γρηγοριάδου.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ευρωπαϊκό κύπελλο ρίψεων-Σπλιτ 2021: Η Ελληνική αποστολή!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τάσος Βουγιουκλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.