ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Δεν έχει να κάνει κάτι άλλο στο θέμα Μπελχαντά

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει την πρότασή του, η οποία είναι αρκετά καλή και περιμένει...
Ολυμπιακός: Δεν έχει να κάνει κάτι άλλο στο θέμα Μπελχαντά

Είναι ξεκάθαρο εδώ και ημέρες πως ο Ολυμπιακός έχει βάλει στο… μάτι τον Μπελχαντά.

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει επίσημη πρόταση στον ποδοσφαιριστή και πλέον περιμένει τις εξελίξεις στο συγκεκριμένο μεταγραφικό θέμα. Μιλάμε για έναν παίκτη ο οποίος μπορεί να κάνει τη διαφορά και πολύ περισσότερο στην Ελλάδα.

Το θετικό είναι πως δε δεσμεύεται με συμβόλαιο με άλλη ομάδα, καθώς έχει μείνει ελεύθερος από τη Γαλατάσαραϊ. Αμέσως μετά τη λύση του συμβολαίου του οι «ερυθρόλευκοι» τον πλησίασαν.

Μίλησαν μαζί του, υπήρξε η επίσημη πρόταση και με τις απαραίτητες διαπραγματεύσεις και πλέον τα πάντα είναι στάσιμα. Οι Πειραιώτες δεν έχουν να κάνουν κάτι άλλο. Έχουν κάνει γνωστό το ενδιαφέρον τους με τον καλύτερο τρόπο. Κατέθεσαν την πρότασή τους και όπως αναφέρουν οι Τούρκοι είναι η καλύτερη που έχει στα χέρια του!

Να σημειωθεί πως τον θέλει και η Φενέρμπαχτσε, ενώ ο Μαροκινός από την πλευρά του δεν αποκλείεται να περιμένει κάτι από κάποιο μεγαλύτερο πρωτάθλημα της Ευρώπης. Δεν έχει απαντήσει, αλλά θα το κάνει, αφού θα κληθεί να αποφασίσει για το μέλλον του.

Από τα όσα έχουν κυκλοφορήσει από την πλευρά του παίκτη, έχει ξεχωρίσει την πρόταση του Ολυμπιακού γιατί δεν είναι μόνο το οικονομικό κομμάτι, αλλά και ο τρόπος που έχει γίνει η επαφή. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι αρκετά έμπειροι σε αυτό το κομμάτι και αρκετές είναι οι φορές που πηγαίνουν τις συζητήσεις εκεί που θέλουν.

Παράλληλα, υπάρχει και ο παράγοντας Ελ Αραμπί. Είναι συμπατριώτες και από τη στιγμή που ο έμπειρος φορ είναι ικανοποιημένος στην Ελλάδα, έχει μεταφέρει τα καλύτερα και στον Μπελχαντά

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Δεν έχει να κάνει κάτι άλλο στο θέμα Μπελχαντά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δημήτρης Μαργωμένος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.