ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Παναθηναϊκός: Οι δηλώσεις των πρωταθλητριών

Ο Παναθηναϊκός για πέμπτη φορά στην ιστορία του κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών και η Ελένη Καπογιάννη δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά της.
Παναθηναϊκός: Οι δηλώσεις των πρωταθλητριών

Ο Παναθηναϊκός για πέμπτη φορά στην ιστορία του κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών και η Ελένη Καπογιάννη δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά της.

Ο Παναθηναϊκός μετά από οκτώ χρόνια επέστρεψε στην κορυφή της Α1 Γυναικών και μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό η προπονήτρια των «πρασίνων» τόνισε: «Η αξία του αντιπάλου, δίνει αξία στην δική μας ομάδα και στην δική μας νίκη. Δεν έχω λόγια για τις παίκτριές μας. Θέλω να τις συγχαρώ. Κάναμε την μία υπέρβαση μετά την άλλη. Είχαμε καρδιά, πλάνο και το δείξαμε. Θέλω να το γιορτάσω μαζί τους τώρα».

Και συνέχισε λέγοντας: «Περιμέναμε ότι ο Ολυμπιακός θα περίμενε τη ζώνη μας. Σε 24 ώρες δεν μπορείς αλλάξεις πολλά πράγματα. Στοχεύσαμε στην επίθεσή μας και σε γενικές γραμμές βρεθήκαμε κοντά στο πλάνο μας και γι’ αυτό ήρθε αυτό το αποτέλεσμα».

Από την πλευρά της η Όλγα Χατζηνικολάου, που πρόσφατα αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό τόνισε: «Δεν έχω λόγια. Για εμένα είναι πολύ σημαντικό αυτό που έγινε για πολλούς λόγους. Ήταν μία πολύ μεγάλη νίκη. Το να κερδίζεις τον Ολυμπιακό με ωραίο μπάσκετ και με μία απίστευτη ψυχή είναι ονειρεμένο. Δεν το έχω ξαναδεί.

Ο Ολυμπιακός έπαιρνε τα πρωταθλήματα. Και είναι επικό για τον Παναθηναϊκό να κερδίζει την κούπα στην έδρα του αντίπαλου. Αξίζουν συγχαρητήρια στους ανθρώπους που δημιούργησαν αυτήν την ομάδα».

Για την επιστροφή της, μετά από τρία χρόνια, επεσήμανε: «Ηταν κάτι που μου είχε καρφωθεί από την πρώτη στιγμή. Δεν ήθελα να φύγω έτσι, αλλά όπως μου αξίζει, όπως είχα ονειρευτεί όταν ξεκίνησα να παίζω μπάσκετ».

Για το σημείο που πίστεψαν ότι μπορούν να φτάσουν στο πρωτάθλημα: «Άλλαξε η ιστορία στο προηγούμενο ματς, όταν χάναμε με 18 πόντους. Κοιταχτήκαμε και είπαμε δεν είμαστε αυτές. Ξεφτιλιζόμαστε. Ήταν σαν να δώσαμε μία ομερτά. Η νίκη μας έδωσε αυτοπεποίθηση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χεζόνια: Πανηγυρίζει το πρωτάθλημα γυναικών και οι οπαδοί τον καλούν στη Λεωφόρο

Πρωτάθλημα μετά από 8 χρόνια για τον Παναθηναϊκό

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Οι δηλώσεις των πρωταθλητριών», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαντώ Καψάλη

Εργάζεται στο Sportime από το 2017 και από την πρώτη ημέρα της έκδοσης της εφημερίδας όπως κι από τότε που βγήκε στον αέρα η ιστοσελίδα Sportime.gr. Βασικό της αντικείμενο είναι το μπάσκετ χωρίς βέβαια να «κλείνεται» σε αυτό καθώς όσο ζεις, πρέπει να μαθαίνεις. Είναι τακτικό μέλος του ΠΣΑΤ και της ΕΣΗΕΑ