EURO 2020

EURO 2020: Η Άννα Λεβαντόφσκα είναι η διατροφολόγος που θες να έχεις!

Η Άννα Λεβαντόφσκα, σύζυγος του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, αναμένεται να... παίξει μπάλα στις κερκίδες του EURO 2020 και να εντυπωσιάσει!
EURO 2020: Η Άννα Λεβαντόφσκα είναι η διατροφολόγος που θες να έχεις!

Η Άννα Λεβαντόφσκα, σύζυγος του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, αναμένεται να… παίξει μπάλα στις κερκίδες του EURO 2020 και να εντυπωσιάσει!

EURO 2020: Η Εθνική Πολωνίας ευελπιστεί σε μια καλή πορεία στο Euro, με τον αρχηγό της ομάδας, τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να έχει ένα ακόμη κίνητρο για να τα καταφέρει!

Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά, η Άννα Λεβαντόφσκα, η συνομήλικη σύζυγος του ποδοσφαιριστή της Μπάγερν που ετοιμάζεται να παίξει… μεγάλη μπάλα στις κερκίδες και να εντυπωσιάσει, δίνοντας την απαραίτητη ώθηση στον Λέβα.

Η Άννα Λεβαντόφσκα είναι διατροφολόγος και στο παρελθόν μια από τις πλέον πολυνίκες αθλήτριες στο άθλημα του καράτε.

Έχει τρία μετάλλια σε Παγκόσμια πρωταθλήματα, έξι ευρωπαϊκά σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες και 29 (!) στα πρωταθλήματα Πολωνίας.

Μετά την αποχώρηση της από την ενεργό δράση, εργάζεται ως fitness trainer και σύμβουλος διατροφής.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «EURO 2020: Η Άννα Λεβαντόφσκα είναι η διατροφολόγος που θες να έχεις!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.