Γ' ΕΘΝΙΚΗ

ΕΠΣ Πειραιά – Σπάθας: Ο Κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση

Ο Γιάννης Σπάθας είναι και επίσημα ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πειραιά, μετά από ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε, με δεύτερο τον κύριο Λεμονή και τρίτο τον κύριο Κανδύλη.
ΕΠΣ Πειραιά – Σπάθας: Ο Κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση

Ο Γιάννης Σπάθας είναι και επίσημα ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πειραιά, μετά από ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε, με δεύτερο τον κύριο Λεμονή και τρίτο τον κύριο Κανδύλη.

Και με τη βούλα πρόεδρος της ΕΠΣ Πειραιά, αναδείχθηκε ο Γιάννης Σπάθας.  Το γεγονός, πως οι εκλέκτορες και οι ομάδες του Πειραιά, επιλέγουν στο ύπατο διοικητικό αξίωμα της Ένωσης, έναν άνθρωπο  που γνωρίζει όσο κανείς το ποδόσφαιρο, τα προβλήματα αλλά και τον τρόπο που πρέπει να τα λύσει, δείχνουν πως η επιλογή αυτή, μόνον τυχαία δεν είναι.

Ο κατάλληλος άνθρωπος στην  κατάλληλη θέση και κυρίως, έχοντας το ανάστημα που πρέπει, ώστε να ανεβάσει ακόμη ψηλότερα την Ένωση και  κατά συνέπεια το πειραιώτικο ποδόσφαιρο.

Νέα σελίδα γυρνά λοιπόν ο Πειραιάς, με τον Γιάννη Σπάθα, να πιάνει από το χέρι την Ένωση και μαζί με τους συνεργάτες του, να την οδηγεί  σε νέα μονοπάτια προόδου και ανάπτυξης, έτσι όπως αρμόζει στην ιστορία της.

Η μεγάλη του προίκα αν μη τι άλλο είναι οι 29 ψήφοι που πήρε σε σύνολο 32 ομάδων που ψήφησαν, ενώ μια ακυρώθηκε.

Ήδη από τις πρώτες στιγμές είναι γνωστές και κάποιες θέσεις που θα καλυφθούν, αφού οι δυο στενοί του συνεργάτες θα είναι ο Απόστολος Μαρουλής που θα είναι ο γενικός γραμματέας και ο Γιάννης Σταματάτος ταμίας.

Έχει πολύ μεγάλη αξία πως κατανεμήθηκαν οι ψήφοι: Ι. Σπάθας 29, Α. Λεμονής 25, Λ Κανδύλης 24, Α. Μαρουλής 22,  Ι. Σταματάτος 21, Ν Παρασκευάκος 21, Β. Κουτσούπης 18, Χ. Τρύφωνας  18, Α. Στρατής 18, Ι. Ποντίκης 15, Α. Νομικός 10.

Ήδη από σήμερα όλοι έχουν σηκώσει μανίκια, με φόντο την προσφορά και το πλάνο της νέας εποχής, που θα εκτινάξει την Ένωση του Πειραιά στα ύψη.

Διαβάστε επίσης:

Τέλος και επίσημα ο Τσιγκρίνσκι από την ΑΕΚ!

Ματσιούλις: «Μου χρωστάει τέσσερις μήνες η ΑΕΚ»

Survivor: Αυτό είναι το τραγούδι ύμνος για τον Σάκη!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΕΠΣ Πειραιά – Σπάθας: Ο Κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.