MEDIA

Survivor highlights 21/6: Το δάκρυ… κορόμηλο στον Άγιο Δομίνικο – Αποχώρησε η Ελένη (vids)

Το ριάλιτι επιβίωσης μπαίνει στην τελική του ευθεία και το βράδυ της Κυριακής το τηλεοπτικό κοινό παρακολούθησε άλλη μία αποχώρηση.
Survivor highlights 21/6: Το δάκρυ… κορόμηλο στον Άγιο Δομίνικο – Αποχώρησε η Ελένη (vids)

Survivor highlights 21/6: Το ριάλιτι επιβίωσης μπαίνει στην τελική του ευθεία και το βράδυ της Κυριακής το τηλεοπτικό κοινό παρακολούθησε άλλη μία αποχώρηση.

Survivor highlights 21/6: Βαρύ είναι το κλίμα στον Άγιο Δομίνικο, με τους παίκτες όσο πλησιάζουμε στον τελικό να κάνουν τον απολογισμό τους αλλά και πιο ιδιαίτερες συζητήσεις.

Από τη μία, ο Σάκης με τη Μαριαλένα και από την άλλη οι Amigos κάνουν στην πρώτη ευκαιρία τον απολογισμό τους και αναλύουν τα δεδομένα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ στο χρονικό σημείο, που βρίσκεται.

Σε ό,τι αφορά το αγώνισμα της ημέρας, πραγματοποιήθηκε ένας μεικτός αγώνας Ελλήνων και Ρουμάνων παικτών του Survivor. Δημιουργήθηκαν δύο μεικτές ομάδες με Έλληνες και Ρουμάνους παίκτες, με τους συμμετέχοντες να διανύουν έναν απαιτητικό στίβο μάχης στη θάλασσα και κατά τον τερματισμό να ρίχνουν μια κατασκευή από κύβους. Νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε η κόκκινη με σκορ 10-6 και έτσι απόλαυσε πλούσιο φαγητό.

Πρωταγωνιστής, ο Ηλίας Μπόγδανος, που όπως θα δείτε και στα Survivor στατιστικά φώναξε «παρών».

Βαρύ κλίμα και κλάματα στο συμβούλιο

Το κλίμα ήταν αρκετά βαρύ και στο χθεσινό συμβούλιο, αφού ο Ηλίας ξέσπασε σε κλάματα γιατί όπως είπε ένιωθε πως αυτό το ταξίδι έφτανε στο τέλος του. Κάτι που είχε συμβεί και στο προηγούμενο συμβούλιο του νησιού.

Το χθεσινό συμβούλιο ξεκίνησε με υπονοούμενα για τον Ηλία Μπόγδανο και τις στενές επαφές με τον γυναικείο πληθυσμό της ομάδας των Ρουμάνων από τον Γιώργο Κόρομι ενώ σιγόνταρε και ο Γιώργος Λιανός.

Στη συνέχεια σχολιάστηκε η ατάκα ενός από τους Ρουμάνους για το… «ποπουδάκι» της Μαριαλένας και αμέσως τα βλέμματα στράφηκαν στον Σάκη. Τα γέλια κόπηκαν μόλις ο Γιώργος Λιανός υπενθύμισε ότι το τέλος του ριάλιτι πλησιάζει σε δύο εβδομάδες.

Οι παίκτες πλημμύρισαν από συγκίνηση ακούγοντας ότι συμπλήρωσαν 180 μέρες στο παιχνίδι επιβίωσης και ο καθένας εξέφρασε τα συναισθήματά του μία ανάσα πριν από τον τελικό στην Αθήνα.

Ο Γιώργος Λιανός στη συνέχεια ανακοίνωσε το όνομα του παίκτη που αποχωρεί και αυτή ήταν η Ελένη Χαμπέρη. Οι Amigos «λύγισαν», έκλαψαν και την αποχαιρέτησαν με μια ζεστή αγκαλιά.

Η Ελένη Χαμπέρη πήρε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό και έτσι πήρε το δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης:

Survivor spoiler 21/6: Ποιος κερδίζει την πρώτη ασυλία;

Survivor: Ακόμα μία αποχώρηση από το ριάλιτι – Ένα βήμα πριν τον μεγάλο τελικό!

Σάκκαρη – Μητσοτάκης: Η «πεθερά» Μαρέβα τη στηρίζει χρόνια;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor highlights 21/6: Το δάκρυ… κορόμηλο στον Άγιο Δομίνικο – Αποχώρησε η Ελένη (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!