MEDIA

MasterChef – spoiler: Ο Πάνος Ιωαννίδης αποκαλύπτει πότε ξεκινούν τα γυρίσματα για το MasterChef 6

MasterChef - spoiler: Για όλους και για όλα μίλησε ο «MasterChef» Πάνος Ιωαννίδης, σε ραδιοφωνική εκπομπή, κάνοντας αποκάλυψη για τον επόμενο κύκλο του διαγωνισμού μαγειρικής. 
MasterChef – spoiler: Ο Πάνος Ιωαννίδης αποκαλύπτει πότε ξεκινούν τα γυρίσματα για το MasterChef 6

MasterChef – spoiler: Για όλους και για όλα μίλησε ο «MasterChef» Πάνος Ιωαννίδης, σε ραδιοφωνική εκπομπή, κάνοντας αποκάλυψη για τον επόμενο κύκλο του διαγωνισμού μαγειρικής.

Στην εκπομπή Laternative στον En Lefko 87,7 ήταν καλεσμένος ο κριτής του MasterChef, Πάνος Ιωαννίδης, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για τα επιχειρηματικά του σχέδια, κάνοντας και αποκάλυψη για τον επόμενο κύκλο του διαγωνισμού μαγειρικής.

Μάλιστα, σημείωσε πως θα συνεχιστεί με όσους υπάρχουν τώρα και υπογράμμισε πως απέρριψαν την πρόταση που είχαν δεχτεί από άλλο κανάλι. Αυτή ενδεχομένως αφορά την πρόταση του Ατζούν Ιλιτζαλί που πρόσφερε συμβόλαιο «μαμούθ» στους τρεις κριτές.

Ο σεφ μίλησε για τα βήματα που κάνει ως επιχειρηματίας, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως: «Ο πιο σκληρός κριτής του εαυτού μου στα φαγητά είμαι εγώ. Συγκρούονται μέσα μου ο επιχειρηματίας με τον μάγειρα. Ως επιχειρηματίας θα σκεφτόμουν να πάρω κρέας με την πιο φθηνή κοπή ως μάγειρας έχω 4 κρέατα μπροστά μου χωρίς να ξέρω τιμή, τα δοκιμάζω όλα και θα επιλέξω αυτό που είναι γευστικά πιο ωραίο ανεξαρτήτως τιμής . Αυτό σημαίνει πως χάνω στην κερδοφορία… κερδίζω όμως σε γεύση και τον πελάτη. Ο κόσμος στα εστιατόρια έχει αρχίσει και γνωρίζει και αναγνωρίζει την προσπάθεια και έτσι καταλαβαίνει και την ποιότητα», είπε αρχικά και συνέχισε:  «Ο πελάτης πληρώνει οπότε είναι χρέος μας να σεβαστούμε τα χρήματα του. Ο πελάτης που θα κάτσει στο μαγαζί θέλω να έχει την βέλτιστη εμπειρία. Δεν μας χρωστάει κανείς».

Στη συνέχεια η κουβέντα πήγε στο Lockdown που κράτησε για μήνες και… έπληξε κυρίως την εστίαση και όχι μόνο. «Πολλά εστιατόρια έκλεισαν και κάποια το γύρισαν στο delivery. Ήταν μοιρασμένα τα συναισθήματα. Εμένα με επηρέασε πάρα πολύ. Δύσκολα θα κρατήσουμε στο εστιατόριο την υπηρεσία delivery. Έχει στηθεί αλλιώς το εστιατόριο ώστε ο πελάτης να έχει ολοκληρωμένη εμπειρία. To delivery πάντως από τα ακριβά εστιατόρια θα μείνει γενικότερα και θα δώσει πολλές ευκαιρίες σε πολλούς».

Αργότερα, σημείωσε: «Τα απλά πράγματα είναι τα πιο δύσκολα στη μαγειρική. Το να σχεδιάσεις ένα φιούζιον πιάτο σίγουρα το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό αλλά σίγουρα δεν υπάρχει μετρό σύγκρισης οπότε δεν μπορεί να σε κρίνει κάποιος! Έχω δει Ιάπωνα να μαγειρεύει Ιταλική κουζίνα και να την κάνει καλύτερα από Ιταλό. Δεν σημαίνει πως πρέπει να είσαι γεννημένος Ιταλός ή Ιάπωνας για να κάνεις την αντίστοιχη κουζίνα αλλά να την αγαπήσεις και να μάθεις».

Μιλώντας για το MasterChef και τον ρόλο του κριτή είπε: «Δεν μπαίνουμε στη λογική να εξετάσουμε τον κάθε παίκτη ανάλογα με τον χαρακτήρα του. Σίγουρα υπάρχει το reality στοιχείο ώστε να υπάρχει μια υπόσταση στην εκπομπή. Το Project είναι ωραίο από μόνο του. Δεν είχα σκεφτεί ότι θα μπλέξω με την τηλεόραση! Γι αυτό και όλοι συστηθήκαμε ως μάγειρες. Είναι στο χέρι σου κατά πόσο θες να εκθέσεις την προσωπική σου ζωή. Έχω περάσει ως παίκτης από reality οπότε καταλαβαίνω πως αισθάνονται τα παιδιά».

Τέλος, έκανε αποκάλυψη αναφορικά με τον 6ο κύκλο του διαγωνισμού μαγειρικής, ο οποίος θα γίνει κανονικά, απορρίπτοντας μάλιστα πρόταση άλλου καναλιού.

«Το MasterChef συνεχιστεί με όλους μας. Απορρίψαμε την πρόταση από άλλο κανάλι. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν εκτός απροόπτου από τα τέλη Οκτωβρίου του 2021!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

MasterChef: Ο Κουτσόπουλος μεσοπέλαγα με την πιο απίθανη παρέα

«Στον τάκο» – Τι είναι στην πραγματικότητα και τι σημαίνει για τα reality και τους παίκτες!

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά – Ανατριχιαστικό : Δείτε τι έψαχνε ο Μπάμπης 10 μέρες πριν από τη δολοφονία

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: GNTM 6: Το trailer που προκαλεί – Ηλιάνα, Λάκης & Ζεν φέρνουν ανατροπή!

GNTM 6: Το trailer που προκαλεί – Ηλιάνα, Λάκης & Ζεν φέρνουν ανατροπή!

Ξέχασε ό,τι ήξερες. Το GNTM επανέρχεται «φρέσκο» με νέο trailer που μυρίζει… ανατροπή – και έχει τα πρόσωπα που θα συζητηθούν.

Media
Media: Άλμπα, ψυχή μου: Ένας έρωτας και μια σεξουαλική κακοποίηση αλλάζουν για πάντα τη ζωή της – Η υπόθεση της σειράς που συγκλονίζει

Άλμπα, ψυχή μου: Ένας έρωτας και μια σεξουαλική κακοποίηση αλλάζουν για πάντα τη ζωή της – Η υπόθεση της σειράς που συγκλονίζει

Την Κυριακή το βράδυ ετοιμάσου για την πρεμιέρα μιας σειράς που δεν είναι απλώς τηλεόραση. Είναι βίωμα. Είναι αλήθεια. Είναι η «Άλμπα, ψυχή μου».

Media
Media: Τα Φαντάσματα: Η νέα κωμική σειρά του Star με Αυγουστίδη και Τρίγγου που θα συζητηθεί

Τα Φαντάσματα: Η νέα κωμική σειρά του Star με Αυγουστίδη και Τρίγγου που θα συζητηθεί

Τι κοινό έχουν ο Ορφέας Αυγουστίδης, η Έλλη Τρίγγου και... εννέα φαντάσματα; Η απάντηση έρχεται στο Star και είναι πιο αστεία απ’ όσο φαντάζεσαι!

Media
Media: Τροχός της Τύχης : Χωρίς φωνήεν δεν κέρδισε κανείς…

Τροχός της Τύχης : Χωρίς φωνήεν δεν κέρδισε κανείς…

Δεν άνοιξαν πολλά γράμματα στον τελικό γρίφο, ούτε καν ένα φωνήεν, επομένως ήταν αδύνατο να βγει άκρη…

Media
Media: Άγιος Έρωτας επόμενα επεισόδια: Ο Αργύρης σκάβει νύχτα τον τάφο της Ελευθερίας

Άγιος Έρωτας επόμενα επεισόδια: Ο Αργύρης σκάβει νύχτα τον τάφο της Ελευθερίας

Τα πάνω-κάτω στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Άγιος Έρωτας»

Media
Media: Mastechef 2025 : Αυτός είναι το φαβορί να κερδίσει τον τελικό!

Mastechef 2025 : Αυτός είναι το φαβορί να κερδίσει τον τελικό!

Μπορεί να μην γνωρίζουμε τον νικητή του MasterChef 2025, αλλά όλοι έχουμε τον "νικητή της καρδιάς μας". Ποιος είναι το φαβορί...

Media
Media: Χαμογέλα και Πάλι: Πρώτο και με διαφορά – Η Χρηστίδου κερδίζει ξανά το κοινό

Χαμογέλα και Πάλι: Πρώτο και με διαφορά – Η Χρηστίδου κερδίζει ξανά το κοινό

Η Σίσσυ Χρηστίδου είχε το πιο δυνατό χαμόγελο του Σαββατοκύριακου. Το «Χαμογέλα και Πάλι» αναδείχθηκε πρώτο, αφήνοντας πίσω του τον ανταγωνισμό.

Media
Media: Άγιος Έρωτας: Το τέλος – Τρεις φινάλε-εκδοχές που θα αλλάξουν τα πάντα – Ποια θα επιλέξουν οι δημιουργοί;

Άγιος Έρωτας: Το τέλος – Τρεις φινάλε-εκδοχές που θα αλλάξουν τα πάντα – Ποια θα επιλέξουν οι δημιουργοί;

Η αυλαία πέφτει για τον Άγιο Έρωτα – ή τουλάχιστον έτσι λένε. Όμως πώς θα γραφτεί το τελευταίο επεισόδιο; Ιδού οι τρεις επικρατέστερες εκδοχές.

Media
Media: Dragons’ Den: Σάρωσε στην τηλεθέαση και μοίρασε 550.000€ σε deals – Πρώτο την Κυριακή 22/6

Dragons’ Den: Σάρωσε στην τηλεθέαση και μοίρασε 550.000€ σε deals – Πρώτο την Κυριακή 22/6

Το Dragons’ Den Greece απέδειξε για άλλη μια φορά γιατί θεωρείται από τα πιο ποιοτικά projects της ελληνικής τηλεόρασης: νούμερα, περιεχόμενο και πραγματικό χρήμα.

Media