EUROLEAGUE

«Θέλουμε τον Σάρας εδώ και καιρό»

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αποτελεί τον διακαή πόθο πολλών ομάδων στην Ευρώπη για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας τους. Το ίδιο ισχύει και για τη Μακάμπι, όπως δήλωσε στο «24sek.lt» ο Νίκολα Βούισιτς που έχει ρόλο στη διοίκηση της ομάδας του Τελ Αβίβ: «Θέλουμε τον Σάρας εδώ και καιρό. Τον θέλαμε από όταν ξεκίνησε την νέα του...
«Θέλουμε τον Σάρας εδώ και καιρό»

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αποτελεί τον διακαή πόθο πολλών ομάδων στην Ευρώπη για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας τους.

Το ίδιο ισχύει και για τη Μακάμπι, όπως δήλωσε στο «24sek.lt» ο Νίκολα Βούισιτς που έχει ρόλο στη διοίκηση της ομάδας του Τελ Αβίβ: «Θέλουμε τον Σάρας εδώ και καιρό. Τον θέλαμε από όταν ξεκίνησε την νέα του καριέρα. Θα δούμε πώς θα κυλήσουν τα πράγματα στο μέλλον. Ο Σάρας είναι θρύλος της Μακάμπι θα θέλαμε να τον έχουμε στο μέλλον. Πάντως, τώρα έχουμε τον προπονητή μας (σ.σ. Νέβεν Σπάχια)».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Θέλουμε τον Σάρας εδώ και καιρό»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.