ΤΕΝΙΣ

Ρότζερς – Σάκκαρη 2-0: Τέλος το όνειρο του Wimbledon για τη Μαρία!

Η Μαρία Σάκκαρη δεν τα κατάφερε απέναντι στη Σέλμπι Ρότζερς και αποκλείστηκε στον δεύτερο γύρο του Wimbledon.
Ρότζερς – Σάκκαρη 2-0: Τέλος το όνειρο του Wimbledon για τη Μαρία!

Η Μαρία Σάκκαρη δεν τα κατάφερε απέναντι στη Σέλμπι Ρότζερς και αποκλείστηκε στον δεύτερο γύρο του Wimbledon.

Η Μαρία Σάκκαρη, η οποία έχανε με 1-0 σετ (7-5) από χθες πριν διακοπεί η αναμέτρηση, επιχείρησε να κάνει τη μεγάλη ανατροπή σήμερα στο βρετανικό Grand Slam αλλά η Ρότζερς αποδείχθηκε ανυπέρβλητο εμπόδιο.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια έχασε και το δεύτερο σετ με 6-4, για να κλείσει ραντεβού στον τρίτο γύρο με την Έλενα Ριμπάκινα.

Στο σημερινό δεύτερο σετ, η Σάκκαρη έφτασε σε μπρέικ πόιντ στο 2ο γκέιμ αλλά η Ρότζερς το έσβησε και ισοφάρισε σε 1-1.

Η Ελληνίδα προηγήθηκε άνετα με 2-1 αλλά η Αμερικανίδα απάντησε άμεσα για το 2-2. Στο 5ο γκέιμ η Σάκκαρη έσβησε μπρέικ πόιντ της Ρότζερς για να προηγηθεί με 3-2. Η Αμερικανίδα έφερε ξανά το σετ στην ισοπαλία (3-3) αλλά εκεί ήταν, που κρίθηκε το ματς.

Η Ρότζερς έκανε το μπρέικ, πέρασε μπροστά με 4-3 και τελικά έκλεισε το ματς 6-4 και πήρε την πρόκριση.

Η Σάκκαρη πήρε μόνο το 38% των πόντων πίσω από το δεύτερο σερβίς της, στοιχείο, που στάθηκε καθοριστικό για την έκβαση του αγώνα. Επίσης, είχε 24 winners και 29 αβίαστα λάθη, έναντι 18 και 20 αντίστοιχα της Αμερικανίδας.

Επόμενος στόχος της είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες, όπου θέλει να επιστρέψει στις διακρίσεις λίγες μόνο ημέρες μετά τη συμμετοχή της στα ημιτελικά του Roland Garros.

Διαβάστε επίσης:

Βρήκε νέο… παππά ο Στραματσόνι!

«Θέλει τον Κολομβιανό στόπερ Τεσίγιο ο Παναθηναϊκός»

Survivor διαρροή spoiler 1/7: Στατιστικά! «Καθάρισε» και πάει ημιτελικά ο Μπόγδανος

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ρότζερς – Σάκκαρη 2-0: Τέλος το όνειρο του Wimbledon για τη Μαρία!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.