MEDIA

Survivor τελικός: Επιτέλους η Μαριαλένα απάντησε αν έχει σχέση

Η Μαριελέννα Ρουμελιώτη μετά το τέλος του τελικού του ριάλιτι επιβίωσης αποκάλυψε αν τελικά βρίσκεται σε σχέση.
Survivor τελικός: Επιτέλους η Μαριαλένα απάντησε αν έχει σχέση

Survivor τελικός: Η Μαριελέννα Ρουμελιώτη μετά το τέλος του τελικού του ριάλιτι επιβίωσης αποκάλυψε αν τελικά βρίσκεται σε σχέση.

Survivor τελικός: Όπως γράψαμε Πάρτι στο Instagram από stories των παικτών. Οι λογαριασμοί τους γέμισαν από στιγμές από τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι επιβίωσης που έγινε χθες στο Γαλάτσι, μεγάλος νικητής ο Σάκης!, αναδείχθηκε στην… μονομαχία που είχε και μεγάλος του αντίπαλος ήταν ο Ηλίας Μπόγδανος.

Μετά το τέλος της όλης βραδιάς, η Μαριαλέννα Ρουμελιώτη έκανε δηλώσεις και σ’ αυτές μεταξύ άλλων αποκάλυψε αν βρίσκεται σε σχέση.

Χαρακτηριστικά είπε: «Το τρόπαιο πήγε στην… οικογένεια αυτό ισχύει. Έκλεισε η φωνή μου από τις φωνές για τον Σάκη. Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένη.

Είναι αμοιβαίο αυτό που είπε ο Σάκης για μένα. Σηκώσαμε την κούπα μαζί ναι».

Όσο για την πρόταση γάμου που περίμεναν μερικοί να δουν σημείωσε: «Ποια πρόταση γάμου;… Είπαμε αυτά είναι του Ντάφυ, που αποτελεί μία κατηγορία μόνος του.

Ήταν λογικό πως συγκινήθηκα που μίλησα για τον Γιώργο Λιβάνη. Έχω 24 ώρες που άνοιξα το κινητό μου και είμαι… χαμένη. Τα μηνύματα είναι… άπειρα».

Τέλος για το αν είναι μόνη της είπε: «Ναι είμαι single, ρε παιδιά, δεν βρίσκομαι σε σχέση. Αυτό που βλέπατε στην τηλεόραση με τον Σάκη, αυτό ήταν, τίποτα παραπάνω.

Θα κάνω οπωσδήποτε μία κουβέντα με τον Γιώργο Λιβάνη. Ήθελα να είμαι στην δυάδα του τελικού. Θα ήθελα να είμαι με τον Σάκη και δεν ξέρω τι θα γινόταν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Survivor τελικός: Η Ελευθερία Ελευθερίου ξεκαθαρίζει την θέση της – Ράπισμα σε Τριαντάφυλλο (video)

Επίσημο: Ο Κέντρικ Πέρι στον Παναθηναϊκό (Vid)

Νέες απειλές Ερντογάν για γεωτρήσεις στην Αν. Μεσόγειο παρά τις Διεθνείς «σφαλιάρες»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor τελικός: Επιτέλους η Μαριαλένα απάντησε αν έχει σχέση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.