MEDIA

Survivor: Η Νικόλ Μαυρίδη κάνει διακοπές στο εξωτερικό! Δείτε που είναι!

Μετά τις σκληρές δοκιμασίες στο Survivor 4 η Νικόλ Μαυρίδη περνάει ξέγνοιαστες και χαλαρές, στιγμές κάνοντας τις διακοπές της.
Survivor: Η Νικόλ Μαυρίδη κάνει διακοπές στο εξωτερικό! Δείτε που είναι!

Survivor: Μετά τις σκληρές δοκιμασίες στο Survivor 4 η Νικόλ Μαυρίδη περνάει ξέγνοιαστες και χαλαρές, στιγμές κάνοντας τις διακοπές της.

Survivor: Η Νικολέτα Μαυρίδη επέλεξε το εξωτερικό για τις φετινές τις διακοπές, και συγκεκριμένα την Ιταλία και μάλιστα επέλεξε να μοιραστεί αρκετές φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Οπως μπορείτε να δείτε κι εσείς παρακάτω οι εικόνες από τη γειτονική χώρα που ανέβασε η πρώην παίκτρια του Survivor είναι πολύ όμορφες.

Μεταξύ άλλων περιοχών που επισκέφτηκε, πήγε και στο Κάπρι το οποίο αποχαιρετά στη λεζάντα μιας εκ των αναρτήσεων που έκανε.

Σε άλλη πάλι φωτογραφία γράφει στα ιταλικά για το πόσο αγαπά την Ιταλία, ενώ σε άλλη ανάρτηση τονίζει ότι αυτό είναι το πιο ωραίο παγωτό χωνάκι που έχει φάει ποτέ.

Δείτε παρακάτω

Survivor: Μετά τις σκληρές δοκιμασίες στο Survivor 4 η Νικόλ Μαυρίδη περνάει ξέγνοιαστες και χαλαρές, στιγμές κάνοντας τις διακοπές της. Survivor: Μετά τις σκληρές δοκιμασίες στο Survivor 4 η Νικόλ Μαυρίδη περνάει ξέγνοιαστες και χαλαρές, στιγμές κάνοντας τις διακοπές της. Survivor: Μετά τις σκληρές δοκιμασίες στο Survivor 4 η Νικόλ Μαυρίδη περνάει ξέγνοιαστες και χαλαρές, στιγμές κάνοντας τις διακοπές της. Survivor: Μετά τις σκληρές δοκιμασίες στο Survivor 4 η Νικόλ Μαυρίδη περνάει ξέγνοιαστες και χαλαρές, στιγμές κάνοντας τις διακοπές της. Survivor: Μετά τις σκληρές δοκιμασίες στο Survivor 4 η Νικόλ Μαυρίδη περνάει ξέγνοιαστες και χαλαρές, στιγμές κάνοντας τις διακοπές της. Survivor: Μετά τις σκληρές δοκιμασίες στο Survivor 4 η Νικόλ Μαυρίδη περνάει ξέγνοιαστες και χαλαρές, στιγμές κάνοντας τις διακοπές της.

Διαβάστε επίσης:

Ερντογάν: Κοιμήθηκε ενώ μιλούσε – Ανησυχία για την υγεία του (vid)

Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο 2020: Νέα γκάφα η ΕΡΤ, δεν μεταδόθηκε ο αγώνας του Γκιώνη

Survivor: Ο Ηλίας Μπόγδανος είναι ερωτευμένος και δεν το κρύβει – Πήγε διακοπές με την αγαπημένη του!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor: Η Νικόλ Μαυρίδη κάνει διακοπές στο εξωτερικό! Δείτε που είναι!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.