ΣΤΙΒΟΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020- Στίβος: Η Ελισάβετ Πεσιρίδου αναχώρησε για το Τόκιο

Η Ελισάβετ Πεσιρίδου αναχώρησε την Κυριακή από την Αθήνα με προορισμό το Τόκιο, για τη δεύτερη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Ολυμπιακοί Αγώνες 2020- Στίβος: Η Ελισάβετ Πεσιρίδου αναχώρησε για το Τόκιο

Η Ελισάβετ Πεσιρίδου αναχώρησε την Κυριακή από την Αθήνα με προορισμό το Τόκιο, για τη δεύτερη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είναι η τελευταία από την ελληνική αποστολή που ταξιδεύει στην ιαπωνική πρωτεύουσα, ενώ πέταξε και η προπονήτριά της Ιωάννα Σιώμου, η οποία όμως είναι σε άλλη πτήση.

Η κορυφαία μας εμποδίστρια επέλεξε να μην ακολουθήσει την υπόλοιπη ομάδα στο προπονητικό κέντρο του Μισάτο και να κάνει προετοιμασία. Έτσι, μόλις φθάσει στο Τόκιο θα μπει στο Ολυμπιακό Χωριό, όπου αναμένεται να καταλύσει και η υπόλοιπη αποστολή. Όπως είχε δηλώσει το e-sportime πριν από λίγες ημέρες: «Προτίμησα να συνεχίσω τις θεραπείες και να προπονηθώ στην Ελλάδα για να έχω τη δυνατότητα να είμαι σε καλύτερη κατάσταση. Σε ότι αφορά την παρουσία μου στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Θα είναι τελείως διαφορετικός αγώνας, σαν να είναι πρωτόγνωρος για μένα, παρότι είχα αγωνιστεί το 2016. Θέλω καλύτερη παρουσία από το Ρίο και ο στόχος είναι να ξεπεράσω τον εαυτό μου».

Ν’ αναφέρουμε ότι η Ελισάβετ Πεσιρίδου αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού και μάλιστα, οι ενοχλήσεις ήταν έντονες στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων. Στο Κλουζ Ναπόκα αποφασίστηκε να μην αγωνιστεί για να μην έχει κάποια υποτροπή και τελικά μία εβδομάδα αργότερα ήρθε η μεγάλη δικαίωση για την ίδια. Στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Στίβου στο Σμεντέρεβο πέτυχε στα 100μ. εμπόδια 13.06, την καλύτερη φετινή της επίδοση που της έδωσε το «εισιτήριο» πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακοί Αγώνες 2020- Στίβος: Η Ελισάβετ Πεσιρίδου αναχώρησε για το Τόκιο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τόλης Λελεκίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.