ΚΟΣΜΟΣ

Κορονοϊός: Υποχρεωτικός εμβολιασμός εκπαιδευτικών

Κορονοϊός: Προς υποχρεωτικό εμβολιασμό των εκπαιδευτικών οδεύει η ιταλική κυβέρνηση για την καταπολέμηση του κορονοϊού.
Κορονοϊός: Υποχρεωτικός εμβολιασμός εκπαιδευτικών

Κορονοϊός: Προς υποχρεωτικό εμβολιασμό των εκπαιδευτικών οδεύει η ιταλική κυβέρνηση.

Κορονοϊός Στην Ελλάδα το σενάριο του υποχρεωτικού εμβολιασμού των εκπαιδευτικών φαίνεται να απομακρύνεται, με τα σχολεία να επαναλειτουργούν διά ζώσης το Σεπτέμβριο.

Την ίδια στιγμή πάντως, στην Ιταλία, σύμφωνα με την εφημερίδα La Repubblica, τα καινούργια μέτρα θα συζητηθούν στο επόμενο κυβερνητικό συμβούλιο πριν από τις θερινές διακοπές, οι οποίες αρχίζουν στις 5 Αυγούστου.

Βάσει των μέχρι τώρα πληροφοριών, ο υποχρεωτικός εμβολιασμός για τους εκπαιδευτικούς αναμένεται να αποφασιστεί, ουσιαστικά σχεδόν  κατά περίπτωση, ανάλογα με την υγειονομική κατάσταση της κάθε περιφέρειας.

Στις περιοχές, στις οποίες τα ποσοστά των μολύνσεων  είναι υψηλότερα, όλα δείχνουν ότι οι μη εμβολιασμένοι δάσκαλοι και καθηγητές θα  τεθούν σε διαθεσιμότητα. Και το ίδιο πρόκειται να ισχύσει, όπως φαίνεται, και για το διοικητικό προσωπικό.

Παράλληλα, σύμφωνα πάντα με την La Repubblica, στην κυβέρνηση Ντράγκι υπερισχύει η άποψη ότι πρέπει να εμβολιαστούν και όσοι εργάζονται σε γυμναστήρια, καφέ, εστιατόρια, πισίνες, στάδια και θέατρα. Ο στόχος είναι να μπορέσουν να ξαναρχίσουν να λειτουργούν κανονικά οι τομείς του πολιτισμού και του αθλητισμού, που τόσο υπέφεραν τους περασμένους μήνες.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός εμβόλια: Πόσο επηρεάζουν την ανδρική γονιμότητα

Μόνο έτσι θα φύγει Μπακασέτας!

Master Chef: Αυτή η παίκτρια κάνει τα πιο αστεία videos στο TikTok που πέφτεις κάτω από τα γέλια!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Υποχρεωτικός εμβολιασμός εκπαιδευτικών», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.