ΣΤΙΒΟΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020- Στίβος: Δέχθηκε την κλήση της ζωής του!

Ο Ματ Λούντβιγκ δέχθηκε την κλήση που μπορεί να ονειρεύονταν, καθώς τον κάλεσαν ν' αγωνιστεί στο επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Ολυμπιακοί Αγώνες 2020- Στίβος: Δέχθηκε την κλήση της ζωής του!

Ο Ματ Λούντβιγκ δέχθηκε την κλήση που μπορεί να ονειρεύονταν, καθώς τον κάλεσαν ν’ αγωνιστεί στο επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αποστολή Sportime στο Τόκιο: Τόλης Λελεκίδης

Ο Αμερικανός παγκόσμιος πρωταθλητής Σαμ Κέντρικς ως γνωστόν βρέθηκε θετικός στον Covid-19 με αποτέλεσμα να αποσυρθεί η συμμετοχή του από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Η Ολυμπιακή Επιτροπή των ΗΠΑ είχε το δικαίωμα της αντικατάστασης του αθλητή και έτσι, ο Ματ Λούντβιγκ πήρε το πράσινο φως, μάζεψε τις βαλίτσες του και έκανε ταξίδι- αστραπή Αμερική στο Τόκιο, αν μπορεί κανείς να το πει, για να αγωνιστεί το Σάββατο στον προκριματικό του επί κοντώ.

Ο 25χρονος έχει φετινό ρεκόρ 5,80μ. και ατομικό 5,90μ. και αγωνίζεται στο δεύτερο γκρουπ, εκεί που είναι ο Έλληνας πρωταθλητής, ο Κώστας Φιλιππίδης.

Οι Αμερικανοί έχουν τρεις αθλητές, τον Κ.Σ. Λάιτφουτ, τον Κρίστοφερ Νίλσεν και τον Ματ Λούντβιγκ.

Σε ότι αφορά τον Σαμ Κέντρικς, δημιουργήθηκε μια αναστάτωση, καθώς βρέθηκε δίπλα σε άλλους, αλλά δεν υπήρξε άλλο πρόβλημα.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακοί Αγώνες 2020- Στίβος: Δέχθηκε την κλήση της ζωής του!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τόλης Λελεκίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.