MEDIA

Big Brother: Ετοιμάζεται για πρεμιέρα πιο νωρίς απ’ όλους – Αυτός είναι ο λόγος (vid)

Τρέχει να… προλάβει τον ανταγωνισμό στα ριάλιτι ο ΣΚΑΪ και έτσι η πρεμιέρα του Big Brother θα πραγματοποιηθεί νωρίτερα από τα υπόλοιπα ανάλογα προγράμματα.  Όπως προκύπτει, το Big Brother θα εμφανιστεί στις οθόνες μας μέσω του ΣΚΑΪ στις 27 Αυγούστου! Στο μεταξύ απάντηση κόλαφος o Γιώργος Τσαλίκης στον ΣΚΑΪ για το Big Brother! Έτσι το...
Big Brother: Ετοιμάζεται για πρεμιέρα πιο νωρίς απ’ όλους – Αυτός είναι ο λόγος (vid)

Τρέχει να… προλάβει τον ανταγωνισμό στα ριάλιτι ο ΣΚΑΪ και έτσι η πρεμιέρα του Big Brother θα πραγματοποιηθεί νωρίτερα από τα υπόλοιπα ανάλογα προγράμματα. 

Όπως προκύπτει, το Big Brother θα εμφανιστεί στις οθόνες μας μέσω του ΣΚΑΪ στις 27 Αυγούστου! Στο μεταξύ απάντηση κόλαφος o Γιώργος Τσαλίκης στον ΣΚΑΪ για το Big Brother!

Έτσι το συγκεκριμένο κανάλι συνεχίζει τη λογική που άρχισε πέρσι και ξεκινώντας τις εκπομπές του νωρίτερα από τις υπόλοιπες του ίδιους είδους.

Θυμίζουμε ότι οι παρουσιαστές έχουν βρεθεί και μάλιστα έχουν ήδη πραγματοποιήσει τη σχετική φωτογράφηση. Μιλάμε για τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Νάταλι Κάκκαβα που θα είναι εκείνοι τελικά που παρουσιάσουν το Big Brother και όχι ο Γιώργος Τσαλίκης με τον οποίο το κανάλι τα «έσπασε».

Φυσικά μένει οι άνθρωποι του ΣΚΑΪ να καταλήξουν στα άτομα που θα μπουν στο σπίτι του «»μεγάλου αδελφού. Προς παρόν τα ονόματα που ακούγονται είναι πολλά, όμως φαίνεται ότι υπάρχει… έλλειψη γυναικών.

Οι αιτήσεις ήταν πολλές όμως φαίνεται ότι οι επώνυμες κυρίες δεν ενδιαφέρονται για το ριάλιτι.

Ένα από τα πρόσωπα που δέχτηκε κρούση – σύμφωνα πάντα με το «Καλοκαίρι #not»- είναι και η Πετρούλα Κωστίδου, η σέξι κοπέλα που έλεγε τον καιρό με μαγιό στο Star. «Αρνήθηκα από την αρχή» ξεκαθάρισε η Πετρούλα που έχει αλλάξει τελείως το σκεπτικό όσον αφορά την καριέρα της και πλέον θέλει να αφοσιωθεί στις σπουδές της.

Διαβάστε επίσης:

spoiler: Αυτοί είναι οι πρώτοι παίκτες που μπαίνουν στο σπίτι του «μεγάλου αδελφού»!

Πρώην παίκτης του Ελληνικού Big Brother πρωταγωνιστής σε ακατάλληλη ταινία!

Μεγάλη φωτιά ΤΩΡΑ στην Βαρυμπόμπη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Big Brother: Ετοιμάζεται για πρεμιέρα πιο νωρίς απ’ όλους – Αυτός είναι ο λόγος (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.