ΔΙΕΘΝΗ

Παρί: Με τον Μέσι γίνεται… dream team

Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει έρθει σε οριστική συμφωνία με τον Λιονέλ Μέσι και τα οριστικά απομένουν για να ανακοινωθεί επίσημα. 
Παρί: Με τον Μέσι γίνεται… dream team

Ο Λιονέλ Μέσι σήμερα το απόγευμα αναμένεται να φτάσει στο Παρίσι για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο δύο ετών (με οψιόν για ακόμη ένα) με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Η ανυπομονησία στο Παρίσι είναι μεγάλη. Οι φίλοι της Παρί περιμένουν πως και πως να κατέβει ο Μέσι από το αεροπλάνο και να τον δουν να φοράει τη φανέλα της ομάδας τους.

Ένα όνειρο που πολλοί θα πίστευαν ότι ποτέ δεν θα πραγματοποιηθεί. Οι Παριζιάνοι είναι έτοιμοι να γράψουν ιστορία, φέρνοντας τον Αργεντινό επιθετικό στο σύλλογο.

Και τι εννοούμε με αυτό. Με βάση το ταλέντο η Παρί Σεν Ζερμέν έχει όλα τα εχέγγυα να μείνει στην ιστορία ως μια από τις πιο ισχυρές ομάδες που είδαμε ποτέ.

Η ενδεκάδα της νέας σεζόν προκαλεί… τρόμο στους αντιπάλου και αυτή θα αποτελείται από τους: Ντοναρούμα, Χακίμι, Μαρκίνιος, Σέρχιο Ράμος, Μπερνάτ, Βεράτι, Βαϊνάλντουμ, Ντι Μαρία, Μέσι, Νεϊμάρ, Εμπαπέ!

Μια μικρή μικτή κόσμου, ο ορισμός της dream team. Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο θα είναι ένας ευτυχισμένος κόουτς.

Κάποιοι θα πουν «καλή τύχη» στον Αργεντινό, καθώς θα κληθεί να τα βγάλει πέρα με τεράστια «εγώ», αλλά οι περισσότεροι θα σταθούν στο προφανές: τι ευλογία είναι για έναν προπονητή να έχει τέτοιο ταλέντο για να πραγματώσει τα σχέδια του.

Ο μεγάλος στόχος της Παρί είναι το Champions League και με αυτή τη δωδεκάδα γίνεται ένα από τα μεγάλα φαβορί να σηκώσει το βαρύτιμο τρόπαιο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παρί: Με τον Μέσι γίνεται… dream team», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαντώ Καψάλη

Εργάζεται στο Sportime από το 2017 και από την πρώτη ημέρα της έκδοσης της εφημερίδας όπως κι από τότε που βγήκε στον αέρα η ιστοσελίδα Sportime.gr. Βασικό της αντικείμενο είναι το μπάσκετ χωρίς βέβαια να «κλείνεται» σε αυτό καθώς όσο ζεις, πρέπει να μαθαίνεις. Είναι τακτικό μέλος του ΠΣΑΤ και της ΕΣΗΕΑ