ΑΓΓΛΙΑ

Λουκάκου: Στο Λονδίνο για τις υπογραφές με Τσέλσι (vid)

Στο Λονδίνο έφτασε ο Λουκάκου για λογαριασμό της Τσέλσι, προκειμένου να ολοκληρωθεί η πώλησή του από την Ίντερ.
Λουκάκου: Στο Λονδίνο για τις υπογραφές με Τσέλσι (vid)

Ο Ρομέλου Λουκάκου βρίσκεται μια «ανάσα» από την επιστροφή του στην Τσέλσι, καθώς βρίσκεται ήδη στο Λονδίνο για να κλείσει η μεταγραφή.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η οριστική μετακίνηση του Βέλγου σταρ στην Τσέλσι. Ο Λουκάκου βρίσκεται στο Λονδίνο για να οριστικοποιήσει τη μετακίνησή του στην ομάδα της Αγγλίας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό, το deal ανάμεσα στις δύο ομάδες αναμένεται να κλείσει στα 115 εκατομμύρια ευρώ. Μάλιστα, ο έμπειρος επιθετικός θα…φουσκώσει τον τραπεζικό του λογαριασμό. Το συμβόλαιό του ετησίως θα ανέρχεται στα 12 εκατομμύρια ευρώ!

Ο ποδοσφαιριστής ταξίδεψε στην Αγγλία μαζί με τον ατζέντη του, προκειμένου να δώσει οριστικά τα χέρια με την Τσέλσι.

Διαβάστε ακόμη: 

Λουκάκου: Γιατί επιστρέφει στην Τσέλσι

Eυρωπαϊκό Super Cup – Τσέλσι – Βιγιαρεάλ: Οι ενδεκάδες του τελικού

ΔΕΔΔΗΕ: Στο 95% η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στις πληγείσες από τη φωτιά περιοχές

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λουκάκου: Στο Λονδίνο για τις υπογραφές με Τσέλσι (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βασίλης Μπαντής

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη, στις 14/12/1996. Το χαμόγελο του Ροναλντίνιο μου έδωσε το πάθος που ζητούσα στον χώρο του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου. Ασχολήθηκα ερασιτεχνικά σε τοπικές ομάδες για μερικά χρόνια και έπειτα ήρθε η Αθλητική Δημοσιογραφία. Αποφοίτησα από σχολή δημοσιογραφίας, βρέθηκα σε Metrosport και Thesstoday, όπου έκανα αθλητικό και κοινωνικό ρεπορτάζ αντίστοιχα.