ΑΓΓΛΙΑ

L’Equipe: Στέλνει τον Ρονάλντο στην Μάντσεστερ Σίτι και τον Γκουαρντιόλα

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο φαίνεται πως επιθυμεί να μετακομίσει στη Μάντσεστερ Σίτι, όπως αναφέρει η Equipe.
L’Equipe: Στέλνει τον Ρονάλντο στην Μάντσεστερ Σίτι και τον Γκουαρντιόλα

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο φαίνεται πως βρίσκεται κοντά στο να μετακομίσει και πάλι στην Αγγλία, για λογαριασμό της Μάντσεστερ Σίτι!

Ο Πορτογάλος σταρ αναμένεται να αποχωρήσει από την Ιταλία. Άλλωστε, στο τελευταίο παιχνίδι της Γιουβέντους κόντρα στην Ουντινέζε ήταν εκτός βασικής ενδεκάδας.

Το παραπάνω γεγονός έρχεται να συνδέσει η L’Equipe με ένα μεταγραφικό σενάριο «βόμβα». Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, ο 36χρονος επιθετικός είναι ένα βήμα από τη μετακίνησή του στην Αγγλία.

Η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα είναι έτοιμη να τον κάνει δικό της! Οι «πολίτες» δεν έχουν καταφέρει ως τώρα να κλείσουν το «deal» με τον Χάρι Κέιν της Τότεναμ. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να κινηθούν άμεσα για την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Όλα τα παραπάνω βέβαια, την ώρα που η Παρί Σεν Ζερμέν παρακολουθεί τις εξελίξεις για να κάνει τη κίνησή της! Οι Παριζιάνοι δεν φαίνεται να είναι διατεθειμένοι να σταματήσουν εκεί, καθώς θέλουν να ενεργοποιήσουν την απόλυτη «βόμβα» με την απόκτηση και του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Άναψε «φωτιές» ο αδερφός του ιδιοκτήτη με Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο. Τα σενάρια που τον θέλουν στο Παρίσι, ήρθε να ενισχύσει ακόμα περισσότερο ο αδερφός του ιδιοκτήτη της ομάδας, ο οποίος πόσταρε μία φωτογραφία με τους δύο παίκτες να είναι ντυμένοι στα χρώματα της ομάδας σχολιάζοντας «Κουίζ; Ίσως», «τρελαίνοντας» έτσι άπαντες.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Διαβάστε ακόμη: 

Χοσέ 24/8: Στις επάλξεις το Champions League

Γιακουμάκης: Κοντά στη Σέλτικ ο Έλληνας φορ

Survivor Γιώργος Ασημακόπουλος: Η εντυπωσιακή νέα σειρά κοσμημάτων που έφτιαξε

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «L’Equipe: Στέλνει τον Ρονάλντο στην Μάντσεστερ Σίτι και τον Γκουαρντιόλα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βασίλης Μπαντής

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη, στις 14/12/1996. Το χαμόγελο του Ροναλντίνιο μου έδωσε το πάθος που ζητούσα στον χώρο του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου. Ασχολήθηκα ερασιτεχνικά σε τοπικές ομάδες για μερικά χρόνια και έπειτα ήρθε η Αθλητική Δημοσιογραφία. Αποφοίτησα από σχολή δημοσιογραφίας, βρέθηκα σε Metrosport και Thesstoday, όπου έκανα αθλητικό και κοινωνικό ρεπορτάζ αντίστοιχα.