ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμβόλιο της Pfizer: Επίσημα πέθανε γυναίκα από το εμβόλιο – Τι έπαθε

Το θάνατο γυναίκας που παρουσίασε επιπλοκές από το εμβόλιο ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας της Νέας Ζηλανδίας.
Εμβόλιο της Pfizer: Επίσημα πέθανε γυναίκα από το εμβόλιο – Τι έπαθε

Η γυναίκα, είχε εμβολιαστεί κατά του Κορονοϊού με το Εμβόλιο της Pfizer αλλά παρουσίασε μία από τις σπάνιες παρενέργειες του εμβολίου.

Σύμφωνα με ανεξάρτητη επιτροπή, η οποία είναι αρμόδια για την ασφάλεια των εμβολίων που χρησιμοποιούνται για τον Κορονοϊό, η Νεοζηλανδή παρουσίασε μυοκαρδίτιδα. Η μυοκαρδίτιδα είναι γνωστό ότι αποτελεί παρενέργεια του Εμβολίου της Pfizer σε ένα μικρό ποσοστό του πληθυσμού.

Στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Υγείας ωστόσο, αναφέρεται ότι η γυναίκα φέρεται παρουσίαζε και συννοσηρότητες οι οποίες πιθανόν να επιδείνωσαν την κατάσταση της μετά τον εμβολιασμό της.

Το υπουργείο ανακοίνωσε επίσης σήμερα ότι τις προηγούμενες 24 ώρες καταγράφηκαν 53 κρούσματα του SARS-CoV-2, όλα στο Όκλαντ, την πολυπληθέστερη πόλη της Νέας Ζηλανδίας. Το σύνολο των μολύνσεων που έχουν καταγραφεί στο τρέχον ξέσπασμα στην κοινότητα φθάνει τις 562, 547 στο Όκλαντ και 15 στην πρωτεύουσα Ουέλινγκτον.

 

Διαβάστε Επίσης:

Εμβόλιο Pfizer: Έγκριση μόνιμης άδειας χωρίς τη δυνατότητα μελέτης πιθανών επιπτώσεων – Για ποιο λόγο παίρνει το ρίσκο ο FDA

Με μεγάλη συμμετοχή συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού

Ανασχηματισμός: Πήρε τις τελικές του αποφάσεις στις ΗΠΑ ο Κυρ. Μητσοτάκης

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κοινωνία: «Σαφάρι» ελέγχων από την Τροχαία: 6.000 αλκοτέστ παραμονή Χριστουγέννων – Ένας πήγε αυτόφωρο

«Σαφάρι» ελέγχων από την Τροχαία: 6.000 αλκοτέστ παραμονή Χριστουγέννων – Ένας πήγε αυτόφωρο

Ένας από τους 87 οδηγούς που έπιασαν τα αλκοοτεστ, είχε πάνω από το όριο των 0,60 και οδηγήθηκε στο αυτόφωρο.

Κοινωνία
Κοινωνία: Βίντεο ντοκουμέντο από τροχαίο με εγκατάλειψη στο Πικέρμι

Βίντεο ντοκουμέντο από τροχαίο με εγκατάλειψη στο Πικέρμι

Η οικογένεια του νεαρού οδηγού μοτοσικλέτας κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να ενημερώσει τις Αρχές.

Κοινωνία
Κοινωνία: Τέλη κυκλοφορίας: Εκπνέει η προθεσμία πληρωμής – Δεν εξετάζεται παράταση

Τέλη κυκλοφορίας: Εκπνέει η προθεσμία πληρωμής – Δεν εξετάζεται παράταση

Λήγει στις 31 Δεκεμβρίου η προθεσμία για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας. Η κυβέρνηση ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχει σχεδιασμός για παράταση.

Κοινωνία
Κοινωνία: Σέρρες: Αγωνία για την εξαφάνιση του διοικητή του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Ποροΐων

Σέρρες: Αγωνία για την εξαφάνιση του διοικητή του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Ποροΐων

Silver Alert στις Σέρρες για την εξαφάνιση του 45χρονου Κωνσταντίνου Γκίνη, διοικητή του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Ποροΐων. Έκκληση για βοήθεια στον εντοπισμό του.

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: Χριστούγεννα: Το μόνο ατίμητο δώρο για όλους μας είναι η Γέννηση του Σωτήρα Χριστού

Χριστούγεννα: Το μόνο ατίμητο δώρο για όλους μας είναι η Γέννηση του Σωτήρα Χριστού

Χρυσό, λίβανο και σμύρνα Του προσφέραμε κι εκείνος μας ανταπέδωσε τη Βασιλεία των Ουρανών - Η Βηθλεέμ άνοιξε τη νέα Εδέμ

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Άδικος αποκλεισμός πολυτέκνων από το επίδομα παιδιού

Άδικος αποκλεισμός πολυτέκνων από το επίδομα παιδιού

Σοβαρό κοινωνικό ζήτημα που πλήττει ιδιαίτερα τις πολύτεκνες και υπερπολύτεκνες οικογένειες, άδικος αποκλεισμός τους από το επίδομα παιδιού (Α21).

Κοινωνία
Κοινωνία: Α21 επίδομα τέκνων: Κριτήρια του 2018 αφήνουν εκτός χιλιάδες οικογένειες

Α21 επίδομα τέκνων: Κριτήρια του 2018 αφήνουν εκτός χιλιάδες οικογένειες

Τα εισοδηματικά κριτήρια του Α21 παραμένουν αμετάβλητα από το 2018, μειώνοντας συνεχώς τους δικαιούχους και πλήττοντας ακόμη και υπερπολύτεκνες οικογένειες κάτω από το όριο φτώχειας.

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: Γαλάτσι: Street party στον Άγιο Ανδρέα – «Δεν είναι πρώτη φορά» είπε ο Δούκας και αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα

Γαλάτσι: Street party στον Άγιο Ανδρέα – «Δεν είναι πρώτη φορά» είπε ο Δούκας και αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα

Όταν βλέπουμε ανάρμοστες εκδηλώσεις να γίνονται ακόμα και εντός των ναών, περιμένουμε να τους σεβαστεί ο κάθε «άνιωθος» Δήμαρχος;

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Ο K.Ανεστίδης απαντά για τις φερόμενες παράνομες επιδοτήσεις: «Με πήραν 50 τηλέφωνα από το Μαξίμου – Συκοφαντούν τον αγώνα των αγροτών»

Ο K.Ανεστίδης απαντά για τις φερόμενες παράνομες επιδοτήσεις: «Με πήραν 50 τηλέφωνα από το Μαξίμου – Συκοφαντούν τον αγώνα των αγροτών»

«Όταν είδαν ότι δεν τσιμπάω, σου λέει τώρα θα τον θάψουμε - Με κατηγορούν γιατί λέω αλήθειες ενώ είμαι νεοδημοκράτης απ' τα γεννοφάσκια μου»

Κοινωνία