ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τι κατέθεσε η γειτόνισσα για τις «κόντρες» του ζευγαριού

Στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά, ενώ συνεχίζεται η έρευνα αν υπάρχει συνεργός του πιλότου, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η κατάθεση της γειτόνισσας του ζευγαριού.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τι κατέθεσε η γειτόνισσα για τις «κόντρες» του ζευγαριού

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο ανακριτής φαίνεται να έχει σημαντική κατάθεση στα χέρια του, από την γειτόνισσα του ζευγαριού.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Έρχεται και νέα σύλληψη εμπλεκόμενου – Ραγδαίες εξελίξεις. Ανέφερε πριν από δύο μέρες το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ontime».

Η άρση του τηλεφωνικού και τραπεζικού απορρήτου, αναμένεται να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει το συγκεκριμένο σενάριο. Δηλαδή πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, είχε κάποιο άτομο, από το συγγενικό του περιβάλλον που το βοήθησε να αποκρύψει στοιχεία, για την δολοφονία της Καρολάιν, όπως δήλωσε ο ίδιος στις αρχές.

Ενδιαφέρον θα παρουσιάσουν και τα στοιχεία, από την κάμερα του σπιτιού. Με τον κατηγορούμενο να έχει τονίσει πως έσβησε το υλικό της, μετά από το έγκλημα και όχι πριν από αυτό.

Μεγάλο βάρος όμως πέφτει και στην κατάθεση, της γειτόνισσας, του ζευγαριού. Η τελευταία έχει μιλήσει συνολικά τρεις φορές στην αστυνομία.

Στην τελευταία από αυτές, επικεντρώθηκε στην κατάσταση της Καρολάιν, την ημέρα που δολοφονήθηκε αλλά και τους τσακωμούς της, με τον Μπάμπη.

Στην οποία σημείωσε πως άκουγε συχνούς καυγάδες μεταξύ τους, οι οποίοι όπως δεν είχαν μεγάλη ένταση. Όμως το Δεκέμβριο του 2020, ένα βράδυ υπήρχε τόση φασαρία, σ’ έναν διαπληκτισμό της, που της έκανε εντύπωση.

Το μόνο που μπόρεσε να ξεχωρίσει από τις φωνές ήταν η φράση που είπε κάποια στιγμή η Καρολάιν: «Όχι σπίτι σου, σπίτι μου».

Άκουγε ένα συνεχόμενο «ντουπ» όμως από την μεζονέτα, που την ανάγκασε να ρωτήσει σχετικά την εκλιπούσα. Η Καρολάιν της είπε, πως ο θόρυβος ήταν από το καρεκλάκι του μωρού.

Όμως σύμφωνα με την μάρτυρα, ο χώρος που είχε το ζευγάρι το καρεκλάκι ήταν σε διαφορετικό σημείο, από αυτόν που άκουγε τον θόρυβο.

Την ημέρα του φονικού είχε μιλήσει αρκετή ώρα με την Καρολάιν, που θα έβγαινε έξω με το μωρό και μία φίλη της για φαλάφελ. Η γειτόνισσα την συμβούλεψε να μην πάει γιατί έχει πολλή ζέστη, όμως η Καρολάιν απάντησε: «Δεν μπορώ, έχω μπουχτίσει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παγκράτι: 32χρονη γυναίκα έπεσε από τον έκτο όροφο και σκοτώθηκε!

Μητσοτάκης: Ποια είναι τα 24 μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Παναθηναϊκός: Ο «νέος» Βιτάλ που άρεσε και οι σταθεροί «παλιοί» Καρλίτος και Διούδης

Βαγγέλης Λάσκαρης

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ελευθέριος Ανδρώνης: Καύση νεκρών: Η ελπίδα της Ανάστασης δεν ανήκει στα κρεματόρια σας

Καύση νεκρών: Η ελπίδα της Ανάστασης δεν ανήκει στα κρεματόρια σας

Η ανθρώπινη στάχτη κηρύττει τον μηδενισμό σε αυτή τη ζωή και στην επόμενη - Το σεβάσμιο λείψανο όμως είναι μια παρακαταθήκη αιωνιότητας

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Μαρία Καρυστιανού: «Το να κόβουν βόλτες τα τουρκικά αλιευτικά στα χωρικά μας ύδατα δεν είναι ήρεμα νερά»

Μαρία Καρυστιανού: «Το να κόβουν βόλτες τα τουρκικά αλιευτικά στα χωρικά μας ύδατα δεν είναι ήρεμα νερά»

Μακριά από τη «γραμμή» του κατευνασμού έδειξε ότι κινείται η Μαρία Καρυστιανού, με φόντο την προετοιμασία του πολιτικού της κινήματος

Κοινωνία
Κοινωνία: Ούτε ιερό – ούτε όσιο: Κατακραυγή για τη διαφήμιση που δείχνει τον μακαρίτη Γιώργο Παπαδάκη να προσφέρει… καφέ

Ούτε ιερό – ούτε όσιο: Κατακραυγή για τη διαφήμιση που δείχνει τον μακαρίτη Γιώργο Παπαδάκη να προσφέρει… καφέ

Όλα για το marketing και το εύκολο χρήμα - Ιδιοκτήτης μαγαζιού στη Μεσσήνη - μέσω ΑΙ - έκανε τον Γ.Παπαδάκη να κερνά καφέδες απ' τον... παράδεισο

Κοινωνία
Κοινωνία: Επίθεση με σενάριο του μυαλού του έκανε ο Πορτοσάλτε στην Καρυστιανού: «Ξεφτίλα αν ανακοινώσει κόμμα στη μέρα της τραγωδίας»

Επίθεση με σενάριο του μυαλού του έκανε ο Πορτοσάλτε στην Καρυστιανού: «Ξεφτίλα αν ανακοινώσει κόμμα στη μέρα της τραγωδίας»

Καταπληκτικό επίπεδο δημοσιογραφίας - Ο Πορτοσάλτε διαδίδει φήμες που φαντάζεται ο ίδιος και μετά επιτίθεται σύμφωνα με αυτές

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: Mercosur: Πέρασε η συμφωνία – ταφόπλακα για την αγροτιά – Η ΕΕ ψήφισε την ερήμωση της υπαίθρου και το δηλητήριο στο πιάτο μας

Mercosur: Πέρασε η συμφωνία – ταφόπλακα για την αγροτιά – Η ΕΕ ψήφισε την ερήμωση της υπαίθρου και το δηλητήριο στο πιάτο μας

Την ώρα που οι ΗΠΑ στρέφονται προς την παραδοσιακή διατροφή, η ΕΕ εισάγει «θάνατο» από τη Λατινική Αμερική και τελειώνει τους αγρότες

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Σοκ στην Πιερία: Κτηνοτρόφος αυτοκτόνησε αφού του θανάτωσαν 1000 πρόβατα – Άλλο ένα τραγικό θύμα του απάνθρωπου πρωτοκόλλου της ευλογιάς

Σοκ στην Πιερία: Κτηνοτρόφος αυτοκτόνησε αφού του θανάτωσαν 1000 πρόβατα – Άλλο ένα τραγικό θύμα του απάνθρωπου πρωτοκόλλου της ευλογιάς

Ο 59χρονος αυτόχειρας ήταν απαρηγόρητος μετά τον χαμό των ζώων του - Τον βρήκε απαγχονισμένο ο αδερφός του

Κοινωνία
Κοινωνία: Ιωάννα Κ. Λάππα: ‘Ενα μελοποιημένο ποίημα με τίτλο: Γλαύκος, ο Γενναίος Βασιλιάς της Λυκίας

Ιωάννα Κ. Λάππα: ‘Ενα μελοποιημένο ποίημα με τίτλο: Γλαύκος, ο Γενναίος Βασιλιάς της Λυκίας

Η Ιωάννα Κ. Λάππα επιμελήθηκε ένα μελοποιημένο ποίημα με τίτλο: Γλαύκος, ο Γενναίος Βασιλιάς της Λυκίας.

Κοινωνία
Κοινωνία: Το 2025: μια χαμένη χρονιά για την πολιτική, όχι όμως για την κοινωνία

Το 2025: μια χαμένη χρονιά για την πολιτική, όχι όμως για την κοινωνία

Το 2025 δεν θα μείνει στην ιστορία της Χώρας μας ως χρονιά προόδου. Περισσότερο θα καταγραφεί ως μια περίοδος πολιτικής αδράνειας, θεσμικής κόπωσης και κανονικοποίησης της αδικίας.

Κοινωνία
Κοινωνία: Αγρότες: Σε διχαστικά τρικ και απειλές επιμένει η κυβέρνηση – «Ενάντια στην κοινωνία κάθε ώρα κινητοποιήσεων»

Αγρότες: Σε διχαστικά τρικ και απειλές επιμένει η κυβέρνηση – «Ενάντια στην κοινωνία κάθε ώρα κινητοποιήσεων»

Ο Παύλος Μαρινάκης κουνά το δάχτυλο στους αγρότες και προειδοποιεί με βίαιες επεμβάσεις της αστυνομίας

Κοινωνία