MEDIA

Αθλητικά sites – Ελλάδα: Έτσι αντιμετώπισαν Άρη και ΟΦΗ – Νιόπλιας, Επασί, Τζήλος και… δεν είναι καλά!

Πώς είδαν την αθλητική επικαιρότητα και το παιχνίδι ανάμεσα σε Άρη και ΟΦΗ τα ελληνικά αθλητικά sites.
Αθλητικά sites – Ελλάδα: Έτσι αντιμετώπισαν Άρη και ΟΦΗ – Νιόπλιας, Επασί, Τζήλος και… δεν είναι καλά!

Υπάρχουν τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων. Πάντα έχουν το ενδιαφέρον τους για χάζι. Από σήμερα όμως το Sportime εγκαινιάζει μια νέα στήλη.

Αυτή για τον τρόπο που αντιμετώπισαν τα αθλητικά sites στην Ελλάδα την αθλητική επικαιρότητα. Ασφαλώς και στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος είχαμε το παιχνίδι Άρης – ΟΦΗ.

Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει λέει ο θυμόσοφος λαός και θα τον ακούσουμε. Εκκίνηση από το Sportime λοιπόν.

SPORTIME

«Τον Βραχυκύκλωσε και άρπαξε πολύτιμο βαθμό» ο τίτλος για το παιχνίδι. Η αμυντική προσπάθεια του ΟΦΗ στο κυρίως μέρος του κάδρου.

Βέβαια, ένα… χεράκι πέρασε τον Τζήλο ο Νίκος Μαρκάτος, στο «Άρης – ΟΦΗ: Απλά δεν… υπάρχει αυτό που δεν είδε ο Τζήλος!».

Μάλιστα υπάρχει και το σχετικό βίντεο με τον «Φαν Ντάινεν παίζει… μπάσκετ!».

Η κριτική στον Άρη ήρθε και από το blog του Αλέξανδρου Κωτάκη. «Δεν υπάρχει δικαιολογία, τέτοια ματς πρέπει να τα παίρνει».

SPORT24

«Εγκλωβίστηκαν οι κίτρινοι και έμειναν στο μηδέν με τους Κρητικούς» από το Sport24. Στόχευση προς το φαβορί του ματς και τον Άρη. Λογικό. Οι περισσότεροι αναμέναμε επικράτηση του φαβορί.

Χωρίς σχολιογραφία.

GAZZETTA.GR

«Φλύαρος και άστοχος ο Άρης, πήρε βαθμό ο μαχητικός ΟΦΗ», ο γεμάτος πληροφορία τίτλος από το gazzetta.gr. Πλήρης εικόνα σε δέκα λέξεις για το ματς.

«Το φιλμ της περσινής χρονιάς», έγραψε σαν σχόλιο για τον Άρη ο Βασίλης Βλαχόπουλος, θυμίζοντας πως και πέρυσι ξεκίνησε στραβά η σεζόν.

SPORT-FM

«Μπλόκο από ΟΦΗ και Επασί στον Άρη», είπε ο Sport-fm. Δικαίως βάζει στην εξίσωση και τον εξαιρετικό Καμερουνέζο γκολκίπερ των Κρητικών.

Η στήλη προπονητής της εξέδρας ανέφερε επίσης: «ανέτοιμος ο Ιτούρμπε, διαβασμένος ο Νιόπλιας».

Υπήρξε και σχολιασμός από τον Αλέξη Σαββόπουλο: «Είδε με το καλημέρα τι θα συναντήσει ο Άρης». Δεν αναφέρεται στη διαιτησία, παρότι μια.. ψιλή για Τζήλο υπήρξε.

SDNA

«Αρης και δεν… είναι καλά» ο ευρηματικός τίτλος από το γνωστό σύνθημα των οπαδών του Άρη από το SDNA για το ματς. Πανηγυρικό ύφος; Ε, όσο να ναι. Νορμάλ πράγματα όμως.

Δεν υπήρξε σχόλιο.

Βέβαια, σε κομμάτι που για το πέναλτι που ζητάει ο Ολυμπιακός πάνω σε μαρκάρισμα του Βαλμπουενά, αναφέρεται και ο Άρης. Και το τετ-α-τετ του Καστάνιος. Κι εκεί έχουμε το οξύμωρο. Λέει ο συντάκτης στη συγκεκριμένη φάση μπορεί να δοθεί άουτ ή κόρνερ και συνεχίζει. «Βέβαια είναι ξεκάθαρο πως ο αμυντικός των γηπεδούχων δεν βρήκε μπάλα στην προσπάθειά του, παρά ταύτα δόθηκε κόρνερ». Πες το βρε ψυχούλα μου αν θεωρείς πως υπάρχει κάτι άλλο. Διαγωνισμός έκθεσης είχες με θέμα «πώς να γράψω πως είναι πέναλτι χωρίς να πω χρησιμοποιήσω τη λέξη πέναλτι;».

10.GR

«Ο Νιόπλιας εγκλώβισε τον Άρη» ο τίτλος του 10.gr. Κι εδώ βλέπουμε πως παίρνει το credit ο Έλληνας τεχνικός του ΟΦΗ.

Αργότερα βέβαια, στη στήλη anonymous ανέβηκε και κομμάτι που αναφέρει: «Ο Τζήλος έστειλε το εισαγωγικό σημείωμα στον Άρη», τονίζοντας δε πως η διαιτησία του ήταν κακή και εικόνα από τα… προσεχώς. Βέβαια, να ‘χαμε να λέγαμε στο εσωτερικό. Δεν αναφέρει κάτι απτό. Μόνο τα λεγόμενα «γύρω γύρω». «Δεν υπήρχε κάτι κραυγαλέο», «λειτούργησε με χειρουργική ακρίβεια». Ξέρετε. Αυτό που λέμε παίρνω από τα έτοιμα…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αθλητικά sites – Ελλάδα: Έτσι αντιμετώπισαν Άρη και ΟΦΗ – Νιόπλιας, Επασί, Τζήλος και… δεν είναι καλά!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.